Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Ahmet Can Akyol, Ayancık’ın Tanıtımına Katkı Sağlıyor

Yıllardır Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşayan Ahmet Can Akyol, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor.

Ahmet Can Akyol, Ayancık’ın Tanıtımına Katkı Sağlıyor
13 Temmuz 2022 19:22

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve ilçenin güncel görsellerini paylaşarak binlerce kişiye ulaşan Ahmet Can Akyol, sadece Ayancık merkezde değil, köylerinde de çekimler yapıyor.

Instagram ve Youtube hesaplarında aktif olarak paylaşım yapan Akyol, doğasever olduğunu belirterek “Aslen Samsunlu olmama rağmen yıllarımı Ayancık’ta geçirdim. Ayancık doğası ile Sinop’un ön plana çıkan ilçelerinden birisi. Bende doğasever biri olarak Ayancık’ı çok seviyorum” dedi.

HERKES ONU TAKİP EDİYOR

İlçenin tanıtımı için çalışmalar yürüttüğünü belirten Ahmet Can Akyol “Instagram’da Ayancık Rehberi isimli hesap ile ilçenin güncel durumunu, önemli haberleri ve tanıtımına yönelik görselleri paylaşıyorum. Ayancık 20 bin nüfuslu bir ilçe olmasına rağmen yurt dışında ve şehir dışında yaşayan çok fazla gurbetçi vatandaşı var. Ayancık’ta yaşayan herkes burayı görüp biliyor ama gurbetçilere de buranın son durumunu göstermek amacıyla kurduğum Instagram hesabında şu anda 13 bin takipçiye ulaştım. Ve artık sadece Ayancıklı vatandaşlar değil Türkiye’nin dört bir yanında tatil yapmak, ilçeyi gezmek görmek isteyen herkes bu sayfayı takip ediyor.” dedi.

Ahmet Can Akyol, Ayancık'ın Tanıtımına Katkı Sağlıyor

Binlerce beğeni alan Ayancık Sahil fotoğrafı

HER GÜN ONLARCA MESAJ CEVAPLIYOR

Instagram’da her gün 100’e yakın mesaj yanıtladığını belirten Akyol “Paylaştığım videoları gören ve Ayancık’ı beğenen çoğu tatilci bana özel mesaj gönderiyor. Nerede kalınır, nerede yemek yenir, nereler gezilir gibi günde 100’e yakın mesaj yanıtlıyorum. Bunu da severek yapıyorum. Ayancık’a en ufak bir katkım dahi olsa bu beni mutlu eder. Yine sorunu olan vatandaşlar da bana yazıyor. Ev arayan, evcil hayvanını kaybeden, yıllardır görmediği askerlik arkadaşını arayan ve bunun gibi birçok konuda bana ulaşan kişilere yardımcı olmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu.

Ahmet Can Akyol, Ayancık'ın Tanıtımına Katkı Sağlıyor

Ayancık Kızılcakaya Köyü

AYANCIK KÖYLERİNİ TEK TEK GEZİYOR

Youtube videoları çektiğini ve Ayancık’ı köy köy gezdiğini vurgulayan Ahmet Can Akyol şunları söyledi: “Yaklaşık 2 yıldır Youtube’de videolar paylaşıyorum. Ayancık’ın bütün köylerini tek tek gezip hepsinin tanıtım videolarını hazırlamayı hedefliyorum. Youtube’de Gezgin Anılar isimli kanalımda gezdiğim tüm köylerin görüntülerini paylaşıyorum. Sadece Ayancık köylerini tanıtmakla kalmıyor, köyde yaşayan vatandaşlarımızla sohbet edip onların güzel anılarını ve sorunlarını da dinliyorum. Sorunlarına çözüm üretemeyebilirim ama en azından sesimizi birilerine ulaştırmış oluyoruz. Onun yanı sıra büyüklerimden dinlediğim anılar sayesinde Ayancık hakkında yeni bilgiler öğrenmiş oluyorum ve bunu da paylaşarak Ayancık’ın tarihine ışık tutmuş oluyorum. Kanalımın ismini de buradan esinlendim. Hem gezip hem de yaşanmış anıları dinliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ahmet Can Akyol, Ayancık'ın Tanıtımına Katkı Sağlıyor

Ayancık Hava Radarı Mevkii

YORUMLAR

  1. Mustafa KILIÇ dedi ki:

    Ahmet Can kardeşim Ayancığı karşılıksız sevenlerden. Ayancığın tanıtımı için canla başla çalışıyor. Onu izleyen binlerce kişi gibi ben de ilgi ve takdirle takip ediyorum kendisini. Her zaman yeni ve bilinmeyen, bazen de ihmal edilen bir konu ile karşımıza çıkıyor. Başarılarının devamını dilerim. Her zaman onun yanında olacağım. Selamlar sevgiler kardeşim

  2. Husam Belen dedi ki:

    Basarilarinin devamini diliyorum.

  3. Hasan YILDIZ dedi ki:

    Genç beyinlere Yeni fikirlere her zaman bu ilçenin ihtiyacı var tebrik ediyorum güzel kardeşimizi