Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

AH! Kosmostan Akbank Sanata Özel Ambient Seti İle Eşsiz 2 Performans

AH! Kosmostan Akbank Sanata Özel Ambient Seti ile gerçekleşen eşsiz 2 performansı keşfedin. Elektronik müziğin büyüsüne kapılın ve sanatın derinliklerine yolculuk yapın.

AH! Kosmostan Akbank Sanata Özel Ambient Seti İle Eşsiz 2 Performans
27 Şubat 2024 12:30

Elektronik müzik sanatçısı Ah! Kosmos, Akbank Sanat’ta!

Elektronik müzik bestecisi, prodüktör ve ses tasarımcısı Başak Günak, sahne adıyla Ah! Kosmos, 1 Mart Cuma günü saat 19:00’da Akbank Sanat sahnesinde özel yeni ambient şarkılarını seslendirecek.

Ah! Kosmos, 6 Mart Çarşamba günü saat 19:00’da ise özel seti ile tekrar sahnede olacak. Bu özel konserde Gülşah Erol ve Aslı Bostancı da performanslarıyla eşlik edecekler.

Ah! Kosmos, uluslararası sahnelerde eserleri sergilenen bir sanatçıdır. Müzik alanında yaptığı besteler ve ses deneylerinin yanı sıra tiyatro, çağdaş dans, film ve görsel sanat projeleri için ses mekânları tasarlamakta ve mekâna özgü performanslar gerçekleştirmektedir.

Ambient müzikseverler için kaçırılmayacak bir deneyim olan Ah! Kosmos’un ‘Ambient Set’ performansı, katmanlarını açığa çıkararak dinleyicilere benzersiz bir müzikal yolculuk sunacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.