Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Adı, ‘BİZ’, sloganı, ‘YAŞAM KALİTENİZ’

Biz Peyzaj-İç mimarlık proje ve uygulama merkezi açılıyor…

Adı, ‘BİZ’, sloganı, ‘YAŞAM KALİTENİZ’
Aslan Özdemir
6 Kasım 2013 20:57

Peyzaj ve İç Mimarlık alanlarında faaliyet gösterecek olan ‘Biz Peyzaj Proje ve Uygulama Merkezi ‘ açılış hazırlıklarını tamamladı. 9 kasım 2013 c.tesi günü saat 14.oo de İlke Organizasyon tarafından hazırlanan törenle açılacak olan firmanın önümüzdeki günlerde adından çok sık söz ettireceği üzerinde duruluyor.

Hayrettin Kaya

 

Antalya Akdeniz Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Fakültesi 2010 mezunu olan ve yan dal olarak da İç Mimarlık eğitimi alan Ece Erduran mezuniyetinden sonra bir süre Antalya’da çalıştı. Burada, aralarında yedi yıldızlı otel olmak üzere çok sayıda peyzaj ve iç mimarlık projesi ve uygulamalarına imza attı.Ece Erduran daha sonra Sinop’a dönüş yaparak Hayal mutfak firmasında bir süre çalıştı. Kendi firmasını kurmak üzere Hayal Mutfak’tan ayrılan Ece Erduran yaklaşık iki aydır kendi firmasının hazırlıklarını yapıyordu.

                                    _______________________________________   

Adı, ‘ BİZ ‘ , Sloganı, ‘ YAŞAM KALİTENİZ ‘

 

Peyzaj uygulama projeler,3d-görselleştirme, sulama-drenaj sistemleri, Yapısal peyzaj projeleri, bitkisel uygulamalar, gergi tavan(barisol), Dekorasyon, mobilya, danışmanlık, tadilat ve her türlü mimari projelerin maketleştirilmesi gibi çok geniş bir alanda faaliyet gösterecek olan firmaya ‘BİZ’ adı verildi. Biz Peyzaj- İç Mimarlık proje ve uygulama merkezi hakkında bilgi veren Peyzaj mimarı Ece Erduran yaptıkları çalışmaların bir ekip işi olduğunu belirterek “ ‘BİZ’ adını bu nedenle verdik. Özel ya da ortak yaşam alanlarının insanların mutlulukları üzerindeki etkilerini biliyoruz. Bu nedenle de firmamızın sloganı olarak da ‘ yaşam kaliteniz’i kabul ettik. Özel yaşam alanlarımız sadece dört duvardan ibaret göremeyiz. O dört duvarın içindeki her noktanın önemi büyüktür. Dekorasyon projelerinin üretilmesi ve bu projelerin uygulanması sonrasında aynı konutta çok daha mutlu olunduğunun en yakın tanıklarıyız. Ayrıca, yazlık, villa ya da site gibi alanların peyzaj projeleri ve bunların uygulanması sonrasında da o alanları ortak kullananların mutlulukları değişmektedir. Kısaca söylemek gerekirse kendimize ve ekibimize güveniyoruz, gerek Antalya ve gerekse Sinop’ta kazandığımız deneyimlerle başarılı olacağımıza emin olarak yola çıkıyoruz. “ dedi. Ece Erduran cumartesi günü saat 14.00 de yapılacak olan açılışa tüm vatandaşları da davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.