Dolar 32,4014
Euro 34,8135
Altın 2.401,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ak Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı

Sinop’ta AK Parti’nin, Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı
9 Şubat 2024 18:12

AK Parti Sinop İl Başkanlığı 31 Mart 2024 mahalli ve idari seçimleri için ilçe belediye başkan adaylarını Sinop Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile açıkladı.

Aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, belediye başkan adaylarının kente ve ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Toplantıda konuşan AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, “Türkiye yüzyılı Sinop için yeni bir dönemin başlangıcı olacak tarihinden kültürüne sanatından sporuna doğasına denizine dokusuna kısacası Sinop’un geleceğine sahip çıkıyoruz. Bu şehri yönetmek   ekip işi, insanını anlamak gönül işi geleceğini tasarlamak   sevda işi, Sinop’un kaybedecek bırakın 5 yılı tek bir günü bile yoktur. Bu şehrin sorunlarını biliyoruz sokak sokak geziyoruz halkın sorunlarını dinliyoruz, çözümler üretiyoruz. Adil- yenilikçi- şeffaf çağdaş- güçlü- dinamik belediyecilik anlayışı ile halka hizmetkar olmaya geliyoruz. Anneler değişim istiyor, gençler değişim istiyor, esnaf değişim istiyor.  Sinop hizmet bekliyor bugün birlik olma günü Sinop’u yönetmek için sizden yetki istiyorum. Tüm ilçe belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum Cumhur İttifakı belediye başkanı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli’ye, Cumhurbaşkanımız ve AK parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyor hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerinde bulundu.

Toplantıda, AK Parti’nin, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimlerinde belediye başkan adaylarının, Gerze’de, Hüseyin Yüksek, Durağan’da, Necmettin Ermiş, Saraydüzü’nde, Hasan Peker, Ayancık’ta, Aslan Özdemir, Boyabat’ta, Ferhat Yıldız, Türkeli’de, Veysel Şahin, Erfelek’te, Mehmet Uzun, Dikmen’de, Adnan Acar olduğu açıklandı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.