Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ADAY ADAYI KALYONCU, PROGRAMDA MÜJDE VERDİ!

AK Parti Erfelek İl Genel Meclisi Üyesi A. Adayı Mustafa Kalyoncu, Ajans Sinop Stüdyolarında Gazeteci Deniz Özen’in hazırlayıp sunduğu Haber Saati programına konuk oldu.

ADAY ADAYI KALYONCU, PROGRAMDA MÜJDE VERDİ!
11 Ocak 2024 20:12

Programda, yerel seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan A. Adayı Kalyoncu, talip olduğu İl Genel Meclis Üyeliği’nin ne anlama geldiğini bildiğini aktardı. Kalyoncu, kendisini bu anlamda yeterli gördüğü işaret ederek, kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceklerini söyledi. Ayrıca Kalyoncu programda, Erfelek’e kurulan su fabrikasında 200 kişini istihdam edileceği müjdesini de verdi.
Gazeteci Deniz Özen’in sorularını cevaplayan Kalyoncu; “Siyasetin ulaşamayacağı hiçbir konu yok. Tıkanmış her şeyin önünü siyaset açar. Erfelek’in ücra köşesinde mağdur olmuş insanlara dokunarak bu vatana borcumu ödeyeceğim. Benim hayatıma siyaset ile katabileceğim bir şey yok. Siyaset insanların özel hayatını bitirir.”
“200 KİŞİ İSTİHDAM EDECEĞİZ”
Erfelek için yapılacak çok projenin olduğunu ifade eden Kalyoncu; “2020 yılında Hilal Su adında bir marka oluşturduk. Erfelek’in su kaynaklarından elde edilen bir tesis olacak. Ben Sinoplu’yum diyen herkesi heyecanlandıracak bir proje. Üç yıl gibi bir zamanımızı aldı. Kendi enerjisini üretecek 10 bin metre kare kapalı alana sahip.  Günde bir milyon litrenin üzerinde su dolumu yapacağız. Direk olarak 200 kişi istihdam edeceğiz.  Son sistemle kurulmuş bir tesis olacak. Proje aşamasını bitirdik. Tesisimiz Sinop’a katkı sağlayacak.”
“ERFELEK ŞELALELERDEN PAYINI ALAMIYOR”
Erfelek Tatlıca Şelalelerine çok ciddi bir akım olduğunu hatırlatan Kalyoncu; “Yılda 500- 600 bin ziyaretçi geliyor. Erfelek bu pastadan bir kuruş pay alamıyor. Konaklama ve alışveriş tesisleri yeterli değil.” Diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.