Dolar 32,5403
Euro 34,8137
Altın 2.432,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

ADAY ADAYI KALAFAT’IN ÖZGEÇMİŞİ

yancık Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat 1947 Ayancık’ta doğdu. Ayancık’ta büyüdü.

ADAY ADAYI KALAFAT’IN ÖZGEÇMİŞİ
7 Kasım 2013 19:19

Ayancık Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat 1947 Ayancık’ta doğdu. Ayancık’ta büyüdü. İlk ve Ortaokulu Ayancık’ta, Öğretmen Okulunu Çorum’da bitirerek Öğretmenlik görevini çeşitli illerde ve ilçelerde sürdürdükten sonra 1971 yılında Ayancık İlçemizin Fatih İlköğretim Okulu ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda Öğretmenlik, Müdür yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevini başarı ile sürdürdü. 2004 yılında emekliye ayrıldı. Kalafat emekliliğinin ilk günlerinden sonra Aralık Ayında Ak Parti Sarflarına katıldı. Teşkilat başkanlığı ve 2007 yılından bu yana da ilçe başkanlığı görevini sürdürdü. Girdiği 2007 genel seçimi, 2009 yerel seçim, 2010 referandum ve 2011 genel seçimlerinde başarı ile ilçemizi temsil etti.

NEDEN ADAY OLDUM;

“Şu ana kadar Ayancık’ta yapılan hizmetlerin çoğunda katkım vardır. Örneğin Çangal yolunun başlamasında, sahil yolunun yapımında ve Ayancık Devlet Hastanesinin yapım aşamasına gelmesinde katkılarımın olduğunu herkes bilir. Ben bu hizmetlerin yeterli olmadığını, Ayancık halkına daha çok hizmetler yapmanın gerekli olduğuna inandığım için aday oldum” dedi.

Kalafat, “Ayrıca Ayancık halkımızın, sanayici esnafımızın, minibüsçü, nakliyeci esnafımızın ve bakkal esnaflarımızın sıkıntıları ve problemlerini biliyorum ve çözmek için aday oldum.

Tüm Ayancık halkımızın sorunlarını çözmede hizmetlerin gelmesinde Milletvekili ile teşkilat, belediye, belediye meclisi, İl Genel Meclisi ve hep birlikte hareket etmeyi, sorunların halkla birlikte el ele, kol kola, omuz omuza, istişare ederek çözmeyi düşündüğüm için aday oldum.

Aday olmamda beni destekleyen önce aileme, dostlarıma, teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve Ayancık halkına teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Bayram Ali Kalafat

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.