Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Açıkbaş da Mübadiller’e katıldı

Sinop Balkan Halkları Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ı ziyaret etti.

Açıkbaş da Mübadiller’e katıldı
3 Kasım 2015 18:02

Sinop Balkan Halkları Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ı ziyaret etti. İl Müdürlüğü ve dernek işbirliğinde gerçekleştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette kendisi de bir mübadil olan İl Müdürü Açıkbaş Sinop Balkan Halkları Mübadele Derneğine üye oldu.

Sinop Balkan Halkları Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sinop Gençlik Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş'ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Açıkbaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Aral ve Dernek Yönetimi Açıkbaş ve il müdürlüğü personeline başarılar diledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sinop Balkan Halkları Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral Derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunurken derneğin tüzüğü doğrultusunda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilecek ortak projelere de imza atabileceklerinin altını çizdiler. 

Başkan Aral, Bizler Mübadi Derneği olarak artık bir çatı altında toplanıp eski gelenek görenek ve örf adetleri gelecek nesillere aktarmak için aktif bir sivil toplum örgütü olarak tüm yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte özverili bir çalışma içerisinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz dedi Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Gençlik Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ise; kendisinin de bir mübadil olduğunu belirtirken, eski gelenek ve göreneklerin unutulmaması kapsamında kuruluşu gerçekleştirilen Sinop Balkan Hakları ve Mübadele Derneğinin bu bağlamda öncülük yapması aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmesi memnuniyet vericidir dedi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak da üzerlerine düşen tüm sorumluluklarda ve destek katkı bağlamında ortak çalışma içerisinde olabileceklerini ifade eden Açıkbaş bu bağlamda Gençlik merkezlerimizde mübadil gençlerimize yönelik olarak folklor, solo ve isteğe bağlı talepler doğrultusunda usta öğreticiler eşliğinde kurslar açabileceklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Kenan Aral Gençlik Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş'a Dernek üye kayıt formunu takdim ederek Sinop Balkan Halkları Mübadele Derneğine üye kayıt işlemini gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.