Dolar 32,3830
Euro 34,6213
Altın 2.389,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Ayancık’ta Tüm Mahalleler Asfalta Kavuşacak

Ayancık’ta devam eden yol çalışmaları tamamlanınca tüm mahalleler sıcak asfalta kavuşmuş olacak.

Ayancık’ta Tüm Mahalleler Asfalta Kavuşacak
7 Temmuz 2022 22:21

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, ilçemiz Ayancık’taki tüm mahallelerin sıcak asfalta kavuşacağını belirtti.

İlçe genelinde sıcak asfalt çalışmaları gece geç saatlere kadar devam ediyor. Çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, güzel bir Ayancık için çalıştıklarını belirterek “Cevizli Mahallesinde mekanik malzeme serme işlemlerini tamamladık. Bayramdan sonra sıcak asfaltın serme işlemini tamamlayacağız. Çayiçi Mahallesi Tümerkan Caddesinde hem mekanik malzeme serim işlemini hem de sıcak asfaltını tamamladık. Bayramdan sonra güzel memleketimizin her mahallesini sıcak asfalt ile buluşturacağız.” dedi.

AYANCIK’IN SORUNLARINI ÇÖZMÜŞ OLACAĞIZ

Sorunların çözümü için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Kaya “Bir işi başarmak için önce hayal edeceksiniz, sonra çok çalışacaksınız. Çok şükür ilçemizin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarındaki çalışmalardan sonra yollarda oluşan sorunları çözmüş olacağız. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan bütün Belediye Personeline ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her şey güzel memleketimiz Ayancık için.” sözlerini kullandı.

Ayancık'ta Tüm Mahalleler Asfalta Kavuşacak

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ayancık genelinde devam eden yol asfaltlama çalışmaları kapsamında Çamurca yolunda geçici olarak iyileştirme yapıldı. Çamurca yoluna zemin malzemesi serilmesi ve sıkıştırılması çalışmaları tamamlandı. Ayancık Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali ilk etapta giriş kısmına sıcak asfalt serilme işlemi tamamlandı. Otobüs terminalinin geri kalan kısmının Kurban Bayramının ardından tamamlanacağı öğrenildi.

Ayancık'ta Tüm Mahalleler Asfalta Kavuşacak

YORUMLAR

  1. Doğan erdal dedi ki:

    Beton yollarımızı tahrip eden hes çalışmaları sırasında kullanılan ağır tonajlı vasıtalardan kaynaklanmıştı. Sonrasında sel afeti tahribatı daha da büyütmüş onarma belediyeye kalmıştır. Allah kolaylık versin. Teşekkürler.