Dolar 32,3802
Euro 34,7694
Altın 2.396,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 18°C

96’ncı Oscar ödüllerinde John Cena sahneye çıplak çıktı

96. Oscar Ödül Töreni’nde geceye, ünlü oyuncu ve güreşçi John Cena damga vurdu. Cena, ‘En İyi Kostüm’ ödülünü sahibine vermek için sahneye çıktı ancak çırılçıplaktı.

96’ncı Oscar ödüllerinde John Cena sahneye çıplak çıktı
11 Mart 2024 11:08

96’ncı Oscar Ödülleri’nde En İyi Kostüm Tasarımı ödülünü “Poor Things”e takdim eden John Cena, sahneye çırılçıplak çıktı.

96'ncı Oscar ödüllerinde John Cena sahneye çıplak çıktı - Resim : 1

Cena, bu kararı 1974’teki 46’ncı Oscar töreninde David Niven’in Elizabeth Taylor’ı tanıttığı sırada çıplak bir adamın sahneye çıktığı anlara saygı duruşunda bulunmak için aldığını ifade etti.

96’ncı Oscar Ödülleri’nin sunucusu Jimmy Kimmel, 1974’te yaşanan olayı hatırlatarak, “Bugün sahneye çıplak bir adamın koştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Bu çılgınca olmaz mıydı?” diye sordu.

96'ncı Oscar ödüllerinde John Cena sahneye çıplak çıktı - Resim : 2

“ERKEK VÜCUDU ŞAKA DEĞİL”

Sorunun ardından John Cena sahnenin köşesinden kafasını dışarı çıkardı ve Kimmel’a “Fikrimi değiştirdim. Sadece bu konuda doğru hissetmiyorum. Bu zarif bir olay, biliyorsun, böylesine tatsız bir şakayı önerdiğin için şu anda utanmalısın” dedi.

Kimmel bu kısmın “komik olması gerektiğini” söyledi ve Cena buna esprili bir şekilde “Erkek vücudu şaka değil!” diyerek yanıt verdi.

96'ncı Oscar ödüllerinde John Cena sahneye çıplak çıktı - Resim : 3

Cena, sahneye özel bölgelerini kaplayan büyük bir zarftan başka bir şey olmadan çıktı. Zarfı açmak için hareket edemediği için perdeye benzer bir kıyafet giydirildi.

96'ncı Oscar ödüllerinde John Cena sahneye çıplak çıktı - Resim : 4

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.