Dolar 32,3809
Euro 34,8096
Altın 2.399,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 18°C

96. Oscar Ödülleri Töreni Ödülleri

96. Oscar Ödülleri Töreni özetine hoş geldiniz! Bu yılın en iyileri ve öne çıkanları hakkında detaylı bilgiye ulaşın. Kazanan filmler, oyuncular ve sürpriz anlar burada!

96. Oscar Ödülleri Töreni Ödülleri
11 Mart 2024 21:06

Sinema Dünyasının En Büyük Gecesi: 96. Oscar Ödülleri

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin düzenlediği 96. Oscar Ödülleri töreni, unutulmaz anlara sahne oldu. Gece boyunca heyecan doruktaydı ve birbirinden değerli projeler ödüller kazandı.

Oppenheimer Filmi 7 Ödül Kazandı!

Oppenheimer Filmi 7 Ödül Kazandı!

Oscar gecesinde dikkat çeken filmlerden biri olan “Oppenheimer”, 7 ödülle geceye damgasını vurdu. Özellikle teknik kategorilerde büyük başarı elde eden film, seyircilerden tam not aldı.

Emma Stone En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü Aldı

Oscar’ın bu yılki En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, başarılı oyuncu Emma Stone’un oldu. Ödül konuşması sırasında duygulanan Stone’ı izlerken, diğer güçlü aday Lily Gladstone’un da duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

Gupse Özay’ın Espiri Dolu Yorumu

Gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri de siyah elbisesi ve gösterişli takılarıyla katılan dünyaca ünlü oyuncuydu. Oyuncuyu görenler, Gupse Özay’a benzetti ve sosyal medyada bu benzerlik konuşulmaya başlandı. Konuya sessiz kalmayan Gupse Özay, Instagram hesabından ünlü oyuncunun fotoğrafını paylaşarak espri yaptı: “Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma’yı tebrik ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.