Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

50 gün önce kaybolmuştu

Gerze'de yaklaşık 50 gün önce balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan balıkçı Cüneyt Ekşi’yi arama çalışmaları dün balıkçılar tarafından tekrar başlatıldı.

50 gün önce kaybolmuştu
Aslan Özdemir
9 Mayıs 2014 11:12

Gerze'de yaklaşık 50 gün önce balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan balıkçı Cüneyt Ekşi’yi arama çalışmaları dün balıkçılar tarafından tekrar başlatıldı.

Hayrettin Kaya

 

Gerze'de yaklaşık 50 gün önce balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan  Balıkçı Cüneyt Ekşi’yi arama çalışmaları dün balıkçılar tarafından tekrar başlatıldı.  

Sahil Güvenlik gözetiminde 10 büyük balıkçı teknesiyle Gerze Feneri ile Balıksan açıklarına kadar 15 kulaçtan 40 kulaca kadar Ortasu trolü çekilerek gerçekleştirilen çalışmalarda dün itibariyle bir sonuç alınamadı. 

 

Yaklaşık 2 aydır kayıp

Yaklaşık 50 gün önce 40-50 kulaç derinlikte ve 4-5 mil açıkta avlandığı ileri sürülen Balıkçı Cüneyt Ekşi'nin saat: 06.30’da annesini arayarak yarım saate kadar döneceğini söylediği, ardından kendisiyle irtibatın kesildiği belirtilmişti. Cüneyt Ekşi’nin dönmemesi üzerine o gün, saat: 07.00’de kendisini arayan baba Şükrü Ekşi'de oğluna ulaşamadı. Bunun üzerine saat:08.00 de Sahil Güvenlik ekiplerine haber verilerek kayıp balıkçıyı arama çalışmaları başlatılmıştı. Gerze Balıkçılık Kooperatifine kayıtlı balıkçılarının da katıldığı arama çalışmalarında, sahil güvenlik ekipleri günlerce havadan ve denizden arama faaliyeti yürütmüştü.  Vitrin Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.