Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

40 yıllık asfalt hasreti sona erdi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 40 yıldır yapılmayı bekleyen Bolaman-Yassıbahçe-Buharı grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma asfaltlandı.

40 yıllık asfalt hasreti sona erdi
2 Ağustos 2016 15:16

Palazlı, Kömürlük, Bülbül ve Kayaca Mahallelerini de kapsayan 9 kilometrelik grup yolunun 5 kilometresinde genişletme ve asfaltlama çalışması tamamlandı. Fatsa Belediyesi Meclis Üyeleri İsmail Demirbaş, Davut Şirin ve Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün yolda yapılan çalışmayı incelediler.

Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Demirbaş yolla ilgili yaptığı açıklamada yoldan Bolaman, Palazlı, Kömürlük, Yassıbahçe, Buharı, Bülbül ve Kayaca Mahallelerinin istifade ettiğini belirterek, “Yıllardan beri özlemini duyduğumuz bu yol bugüne kadar maalesef yapılamamıştı. Şu anda yolun yapılması hızla devam ediyor ve artık son noktadayız. Bunca işlerin yoğunluğuna rağmen yolumuz son derece güzel ve genişletilmiş bir şekilde yapıldı. Biz bu yolun yapımından dolayı emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan beyefendiye ve tüm ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, kendilerinden Allah razı olsun. Bu yoldan geçecek tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yolun tamamı 9 Kilometre olup asfaltlama yaptığımız genişletme yaptığımız yer 5 kilometrelik bir bölüm. Bu çalışma bitmek üzere ve bu anlamda herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediye Meclis üyelerinden Davut Şirin ise yaptığı açıklamada, “Biz yaklaşık 40 yıldan bu yana bu yolu kullanıyoruz. Biz daha önce Koçboynuzu yolunu kullanıyorduk. Bu yolun açılmasıyla çok mutlu olduk. Bu yolumuz yıllardan beri Köy Hizmetleri döneminde çok fazla hizmet görmedi. Yolda çok sıkıntılar yaşıyorduk. Zamanında KÖYDES ve BELDES gibi konuları çok fazla aşamadık. Ordu Büyükşehir Belediyesi oluştuktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Fatsa Belediye Başkanımızdan ve Ulaştırma Daire Başkanımızdan ricamız üzerine bu yolun hızlandırılmasını istedik. Hepsinden Allah razı olsun bizi mağdur etmediler. Bu yolun tamamı 9 Kilometre ve 9 kilometrenin tamamı bir anda yapılacaktı. Şu an bizim biraz öne aldırmamız sebebiyle bu sene 5 kilometresini yaptırabildik. Kalan kısmı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Geri kalan yer ihale kapsamında yapılacak ve kalan 4 kilometresi de yapılacağını umuyorum. Önümüzdeki yıl içerisinde bu yolun tamamı bitmiş olacak ve dolayısıyla 40 yıllık hasretimiz Allah’ın izniyle bitmiş olacak. Ben ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Ülkemiz o kadar güçlü bir ülke ki başımızda bu kadar sıkıntı varken Büyükşehir Belediyemiz şu anda bu asfaltı dökebiliyorsa demek ki ülkemiz çok zengin demek ki çok iyi durumdayız. Güzel ülkemizin kıymetini bilelim ve bütün burada emeği geçenlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a, Fatsa Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Anlayan’a, Ulaştırma Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu ve Ulaştırma Fatsa Şefimiz Selahattin Mut beylere çok teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.