Dolar 32,5900
Euro 34,7889
Altın 2.408,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

4.5G kullanıcıları üzecek

4.5G kullanıcılarını üzecek akıllı telefonlar normal çalışacak.

4.5G kullanıcıları üzecek
6 Mart 2016 02:51

4.5G kullanıcıları oldukça fazla çıldırtmaya hazır! 4.5G ile beraber çalışacak olan akıllı cep telefonlarında sinyal 3 saniye sonra gelecek ve bu sayede kullanıcılar daha uzun süre hatta vakit geçirmek zorunda kalacaklar.

Zira yeni gelen bilgilere bakılacak olursa ve şirkete GSM operatörlerinden gelen bilgilere de bakılacak olursa 4.5G 3 saniye sonra sinyal sesi göndermesi sorununa Türk halkını alıştıracak ve daha başarılı bir hizmet gibi gösterecek.

Ancak uzmanlar bu konuda aynı fikirde değil, zira 3 saniye geç çalacak olan sinyal sesi acil aramalarda örneğin polis gibi bir birimi ararken çok ama çok önemli olabilir, veya herhangi bir ormanda mahsur kalındığında 1 saniye sonrasında ölecek olan bir adamın sinyal sesini duymadan telefonunun şarjı bitebilir ve herhangi bir şekilde adres belirlenemeyebilir.

İşbu nedenlerden dolayı sinyal sesi ile ilgili olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaları beklenen firmaların kullanıcılarına yakın zaman içerisinde daha yeni başarılı bir 4.5G hizmeti hatta 5G veya 6G hizmeti sunması bekleniyor. Ancak bunların daha Amerika ve Japonya’da test aşamasında olduğu görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.