Dolar 32,3075
Euro 34,8300
Altın 2.409,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Açık
Sinop
17°C
Açık
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

3 Günlük Ayancık Festivali Programı Netleşti

Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali programı netleşti.

3 Günlük Ayancık Festivali Programı Netleşti
19 Temmuz 2022 11:19

İlçemiz Ayancık’ta bu sene 29-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali” programı netleşti. Festivalde ünlü şarkıcılar sahne alırken, çocuklar için gösteriler, söyleşiler ve şiir dinletisi yapılacak.

İLK GÜN MELEK MOSSO SAHNE ALACAK

Ayancık Belediyesi tarafından düzenlenen “Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali” bu yıl 27. kez Ayancıklılarla buluşacak. 29- 30- 31 Temmuz tarihlerinde yapılacak festival boyunca her gün çocuklar için Sermet Ekin gösterisi olacak.

Festivalin ilk gününde DJ performans olacak ve Melek Mosso eserlerini seslendirecek. Gazeteci Necdet Saraç ve Enis Ersoy ile Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) kurucusu, dağcı Nasuh Mahruki söyleşi gerçekleştirecek.

3 Günlük Ayancık Festivali Programı Netleşti

2022 Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali programı

FESTİVALİN 2. GÜNÜ

Festivalin ikinci günüde Harbi Enver, Ebru Polat ve Tuğkan şarkılarını söyleyecek. Gazeteciler Yavuz Oğhan ve Kerem Kırçuval da söyleşi yapacak.

FESTİVALİN 3. GÜNÜ

Festivalin son gününde ise Erol Aydın, Şerafettin Çaylı ve Mehmet Erdem sahne alacak. Müzisyen Haluk Çetin ile oyuncu ve şair Pelin Batu şiir dinletisi yapacak.

Kaynak: Ankahaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.