Dolar 42,4418
Euro 49,0470
Altın 5.645,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 18°C

24 Kasım Öğretmenler Günü Ayancık’ta Coşkuyla Kutlandı

Ayancık Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla akşam yemeği düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Ayancık’ta Coşkuyla Kutlandı
25 Kasım 2025 14:43

Ayancık Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğinde, ilçede görev yapan ve emekli olan öğretmenler bir araya geldi. Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programda öğretmenler canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Programda konuşan Başkan Kaya, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Bugün burada, yüreğini geleceğe adayan siz değerli öğretmenlerimizle bir arada olmanın derin mutluluğunu yaşıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en içten duygularımla kutluyorum. İlk öğretmenimiz ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. O, ‘Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.’ derken, bu ülkenin kaderini öğretmenlere emanet etmişti. Bu emaneti sevgiyle, sabırla ve büyük bir özveriyle taşıyorsunuz. İyi ki varsınız, iyi ki yolumuzu aydınlatıyorsunuz.”

Gecede ayrıca, ilçenin en yaşlı emekli öğretmenlerinden İdris Yılmaz da bir konuşma yaptı. Yılmaz, genç öğretmenlere mesleğin özüne dair değerli tavsiyelerde bulunurken salondan büyük alkış aldı.

Etkinliğe CHP İlçe Başkanı Özkan Özcan ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Cemile Üngüder ve yönetimi ile Belediye Meclis Üyeleri de katılarak öğretmenlerin özel gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Ayancık’ta Coşkuyla Kutlandı

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.