Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

2022 Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivaline Ünlü İsimler Geliyor

Bu yıl gerçekleştirilecek olan Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivaline ünlü isimler katılacak.

2022 Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivaline Ünlü İsimler Geliyor
Hayrettin Kaya
6 Haziran 2022 23:08

Merakla beklenen haber geldi. Pandemi ve sel felaketi nedeniyle bir süredir gerçekleştirilmeyen “Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali” bu sene yapılacak.

Aslan Özdemir

3 gün sürecek olan ve 29-30-31 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirileceği öğrenilen Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali’ne ünlü isimler katılacak. Kültür ve sanat etkinliklerinin de gerçekleştirileceği festivale gelecek ünlü isimlerden bir kaçı belli oldu.

ÜNLÜ İSİMLER FESTİVALE KATILACAK

Henüz festival programı resmi olarak açıklanmasa da 29 Temmuz 2022 Cuma günü Melek Mosso, 31 Temmuz 2022 Pazar günü ise Mehmet Erdem’in festivalde konser vereceği öğrenildi.

ÜNLÜ İLLÜZYONİST ÇOCUKLARI EĞLENDİRECEK

Çocukları da unutmayan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, festivale ünlü illüzyonist Sermet Erkin’i de davet etti.

Sunuculuğunu Metin Uca’nın yapacağı festivalde, sürpriz söyleşi ve etkinlikler de yer alacak.

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, sanata ve sanatçıya sahip çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Kaya Ayancık’ı bir kültür, sanat ve festival kentine çevirmek istediklerini vurgularken, tüm Ayancıklıları ve çevre kentlerden yurttaşları festivale davet etti.

11 HAZİRAN’DA NİYAZİ KOYUNCU AYANCIK’TA KONSER VERECEK

Ayancık Belediyesi festival dışında da kültür ve sanat adımları atıyor. Yaklaşan üniversite sınavları öncesinde Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu 11 Haziran Cumartesi günü Ayancık İskele Meydanı’nda sahneye çıkacak.

Sınav öncesi moral konseri heyecanla beklenirken, Başkan Kaya, yaz boyunca önemli sanatçıları Ayancık’ta ağırlayacaklarını duyurdu.

Ayancık’ta bu yaz Bülent Ortaçgil, Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Hüsnü Arkan, Feridun Düzağaç ve Tuğkan da sevenleriyle buluşacak.

YORUMLAR

  1. Soner TURAN dedi ki:

    Bunlar kim ?? Duymadım hiç te.. ????

    1. ihsan dedi ki:

      günaydın

  2. SHU dedi ki:

    Belediyenin parası varsa yalı mahallesinin yollarını yapsın. Alt takım yaptırıyoruz sürekli.

  3. Anonim dedi ki:

    belediyede biri vardı şube müdürümü ne. o gelmeyecek dedi bunlar için ne kadar doğru