Dolar 32,4668
Euro 34,8492
Altın 2.475,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

19 Tona Yakın Mısırını Çaldıran Çiftçinin Mutlu Günü

19 tona yakın mısırı çalınan 36 yaşındaki çiftçi İsa Demirel’in mutlu günü. Hırsızların yakalandığını öğrenen çiftçi Demirel, 19 tonluk mısırını geri aldı.

19 Tona Yakın Mısırını Çaldıran Çiftçinin Mutlu Günü
4 Ekim 2016 23:31

Tokat ilini Pazar ilçesinde biçerdöver kullanarak hasat edilerek yaklaşık olarak 19 ton silajlık mısırı çalındığı ifade edilen çiftçi, hırsızların yakalanmasıyla beraber çok büyük mutluluk yaşadı.

Alınan önemli haberlere göre, Tokat ilinin Pazar isimli ilçesinde yaklaşık olarak 19 ton silajlık mısırın tarladan hasat edilmiş bir biçimde çalınması olayı ile alakalı olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalara anında başlandı. Gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde mısırların izi bulundu. Polis ekipleri, Turhal ilçesinde satılmış olduğu belirlenen mısırları Çorum iline kamyon aracılığıyla götürüldüğü esnada ele geçirildiği öğrenildi. Pazar ilçesine geri getirilen mısırların sahibine teslim edildiği ifade edildi.

Olayla alakalı olarak gözaltına alınan suçlulardan F.S, O.Ş ve M.A Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınmalarının ardından cumhuriyet savcısının vermiş olduğu talimat ile tutuksuz bir şekilde yargılanmak amacıyla serbest bırakıldı.

Yaklaşık 19 ton mısırını geri alan ve satan 36 yaşındaki çiftçi İsa Demirel, olayın kısa süre içerisinde aydınlığa kavuşmasından dolayı yaşamış olduğu sevinci ve mutluluğu kendisine sorular sormaya gelen basın üyeleriyle paylaştı. Tarlasına gittiği zaman hayatının en büyük şokunu yaşadığını ifade eden 36 yaşındaki İsa Demirel, mısırların satılmasının ardından Çorum iline gönderildiği esnada yakalanması sonrasında evde adeta bir bayram sevincinin yaşandığını da dile getirdi. Şahıslardan şikayetçi olduğunu da ifade eden 36 yaşındaki İsa Demirel, olayın da kısa zaman içerisinde çözülmesinden dolayı bir hayli mutlu olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.