Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

12 Mart Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Kim Elendi? Kıyasıya Mücadele

Survivor 12 Mart Cumartesi günü 22. yeni bölümüyle yayınlandı. Yeni bölümde oynanan ödül oyununu hangi takım kazandı?

12 Mart Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Kim Elendi? Kıyasıya Mücadele
12 Mart 2016 18:35

Acun Ilıcalı’nın verdiği karar doğrultusunda Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması artık haftada 5 gün yayınlanmaya başladı. Artık her Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri 2016 Survivor yarışması Tv8 ekranlarında olacak.

Dün yanı 11 Mart Cuma günü yayınlanan 21. bölümde oynanan ödül oyunda plaj futbolu yapıldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları ödül oyunu için kıyasıya mücadele verdi. Oyunun sonunda kazanan takım Popeyes Tavuk ile ödüllendirilecekti. Uzun zamandır adada olan yarışmacılar, açlıkla mücadele ederken böylesine bir ödülü kaçırmamak için ellerinden gelen her şeyi yaptı. 11 Mart ödül oyununu Ünlüler takımı kazanarak büyük ödülün tadını çıkardılar.

12 Mart Cumartesi günü yine bir ödül oyunu oynandı. Yeni bölümde Survivor Ünlüler takımında büyük bir gerginlik yaşanıyor. Ünlüler takımı adeta çalkalanıyor. Ünlüler takımı yarışmacısı olan Eda için tüm yarışmacılar eleştiride bulunuyor. Avatar Atakan, takım arkadaşı Eda için “Ada içerisinde herkes şikayetçi.” diyor. Arkadaşları Eda için sürekli yemek peşinde derken, Eda “Bana bundan sonra kimse takım ruhundan bahsetmesin. Tek başıma Survivor’daki savaşa devam edecem.” diyerek artık takımdan ayrı olarak tek başına yarışacağını göstermiş oldu.

Peki 12 Mart Cumartesi günü yayınlanan 22. Bölüm Survivor’da neler yaşandı? Ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi?

Bu akşamki bölümde yine bir parkur oyunu var. Su dolu havuza atlayarak, engelleri aşarak ve tırmanarak parkuru tamamlayan yarışmacılar takımına bir puanı kazandırmış olacak. Yeni bölümde Yılmaz Morgül için de yeni gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor.

12 Mart Survivor Ödül Oyunu: Top Atışı
12 Mart Ödül Oyununu Kazanan Takım: Gönüllüler
Ödül Oyunu Ödülü: Ailelerden gelen mesajlar

Yeni bölüm başladığında tüm detaylar sayfamızda olacak. Sitemizi takip ediniz ve sayfayı yenileyiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.