Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Ücretli uzman ve usta öğretici başvuruları 2 Eylül’de başlıyor

Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, ücretli uzman ve usta öğretici başvurularının 02-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. 

Ücretli uzman ve usta öğretici başvuruları 2 Eylül’de başlıyor
28 Ağustos 2019 09:05

Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, ücretli uzman ve usta öğretici başvuru süreci ile ilgili bilgilendirme yapıldı. ücretli uzman ve usta öğretici başvurularının 02-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğinin aktarıldığı bilgilendirmede, bu tarihten sonra yapılacak olan ücretli usta öğretici başvurularının kabul edilmeyeceği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca halk eğitim merkezi tarafından verilecek kurslara katılmak isteyen kursiyerler için ise online başvuruların açıldığı bildirildi.  Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede ayrıca şu ifadelere yer verildi.  Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, ücretli uzman ve usta öğretici başvuruları 02-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup; usta öğretici başvuruları için gerekli belgeler şunlardır; Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma fotokopisi(Aslı ibraz edildikten sonra fotokopisi teslim alınacaktır.) Usta Öğretici ve/veya Ustalık Belgesi / Antrenörlük Belgesi / 4.Seviye Kurs Bitirme Belgesi / 4.Seviye Meslek Yeterlilik Belgesi (Aslı ibraz edildikten sonra fotokopisi teslim alınacaktır.

Usta öğretici olarak alanında görev yaptı ise, görev yaptığı kurumdan alınmış resmi belge veya SGK Döküm Belgesi. 1 adet Fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş) Oryantasyon Eğitimi Belgesi. İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi (Varsa). Erkek öğreticiler için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. Adli sicil kaydı. Mavi Plastik telli dosya.

ÖĞRETMEN VE KADROLU UZMAN ÖĞRETİCİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Görev yeri belgesi, Diploma fotokopisi, Kurumundan izin belgesi (Kurslarda görev almasında sakınca olmadığına dair   kurumundan yazılı belge) getirmesi gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Halk Eğitimi Merkezlerinde görev almak isteyen tüm uzman ve usta öğreticilerin Oryantasyon Eğitimine katılmış ve sertifika almış olmaları gerekmektedir. Uzman ve Usta Öğretici Oryantasyon Eğitimi Sertifikası olmayan öğreticiler kurslarda görev alamayacaklardır. (MEB Kadrolu Öğretmenleri bu kapsam dışındadır.) Uzman ve Usta Öğretici Oryantasyon Eğitimi için Sinop Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü’ne ön kayıt yapılabilir. Evraklar yukarıdaki sıralamaya göre düzenlenip, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne telli dosya ile teslim edilecektir.

Eksik belge ile başvuru alınmayacak, belgeler tam ve eksiksiz olarak, belirtilen başvuru tarihleri içinde kabul edilecektir. İlan edilen kurslar listesinden, görev yapmak istediği kurs tespit edilip, başvuru formunda belirtilecektir. Her başvuru formu bir alan başvurusu için geçerlidir. Posta, İnternet, faks vb. ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru bizzat kişinin kendisi tarafından yapılacaktır. Başvurular 02-30 Eylül 2019 tarihleri arasında alınacak olup bu tarihten sonra ücretli usta öğretici başvurusu kabul edilmeyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.