Dolar 32,5627
Euro 34,8130
Altın 2.418,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

SiYAD’dan muhteşem turnuva

Genel Başkan Sebahattin Sungur, “tek bir gencimizin bile sakatlanmamış olması sevindiricidir” dedi.

SiYAD’dan muhteşem turnuva
20 Haziran 2013 09:48

Sinop Dernekler Federasyonu (SİYAD)’nun bünyesindeki 13 derneğin 37 takımla katıldığı turnuva, Maltepe Başıbüyük Stadı’nda başlamıştı. Final Sancaktepe Hakan Şükür Stadı’nda oynandı.
Final maçında Kartal SİYAD’ı 2-0 yenen İSPARDER, turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasını Genel Başkan Sebahattin Sungur, Milletvekilleri Mehmet Ersoy ve Engin Altay birlikte verdi.        16. Sayfada
 
Sinop Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve 13 derneğin 37 takımla katıldığı turnuvanın final maçında Kartal SİYAD’ı 2-0 yenen İSPARDER şampiyon oldu.
Final maçını Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı ve Onursal Genel Başkan Ayşe Serpil Yıldız ile çok sayıda Sinoplu izledi.
SİYAD Genel Başkanı Sebahattin Sungur, konuşmasında tüm takımları kutlarken, Sinoplu gençleri de centilmence mücadelelerinden dolayı ayrıca tebrik etti. Sebahattin Sungur, “Spor centilmenlik gerektirir. Tüm turnuva boyunca bir tek gencimizin bile sakatlanmamış olması bu turnuvanın sevindirici bir noktası” dedi.
Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, “Gençlerimizi her zaman bağrımıza basıyoruz. Her sorunlarında yanlarındayız” derken, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, “Gençler bizim geleceğimizdir. Kalbimiz her zaman onlarla” ifadelerini kullandı. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı, katılan tüm takım ve futbolcuları kutlarken, Pendik’ten CHP Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu da açıkladı.
SİYAD Onursal Başkanı Ayşe Serpil Yıldız ise geçen yıl turnuvaya 4 takımla başladıklarını hatırlatırken, “Bu yıl 37 takıma çıktık. İnşallah önümüzdeki yıl bu turnuvayı 50’nin üzerinde takımla düzenleriz. SİYAD, gerek sosyal, gerekse sportif faaliyetleriyle çıtayı yükseltip, diğer hemşeri derneklerine de örnek oluyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.