Dolar 32,5289
Euro 34,8049
Altın 2.431,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

O öğretmenlerle ilgili açıklama!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, açığa alınmalarla ilgili bir an önce soruşturmaların başlatılacağını, doğrudan suçlu olmayanların görevlerine döndürüleceğini söyledi.

O öğretmenlerle ilgili açıklama!
3 Ağustos 2016 18:55

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, açığa alınmalarla ilgili bir an önce soruşturmaların başlatılacağını, doğrudan suçlu olmayanların görevlerine döndürüleceğini söyledi. Yılmaz, 2010 KPSS’nin iptal edilmesiyle ilgili hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini, emeğiyle sınavı kazananların rahat olması gerektiğini ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, açığa alımlar ve 2010 KPSS’nin iptaliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Eğitim-Sen MYK üyeleriyle 15 Temmuz soruşturmalarını ve 2010 KPSS’nin iptal edilmesini görüşen Yılmaz, çığa alınmalarla ilgili bir an önce soruşturmaların başlatılacağını, doğrudan suçlu olmayanların görevlerine döndürüleceğini söyledi. Genel Başkan Kamuran Karaca başkanlığında Eğitim-Sen heyeti bugün Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştü. Görüşmede, Milli Eğitim Bakanı Yılmaz’a 15 Temmuz sonrası ortaya çıkan durumla ilgili çeşitli sorun ve talepler ifade edildi. Bu talepler arasında açığa alınan üyelerle ilgili bir dosya sunuldu. Görüşmede, Eğitim-Sen üyelerinin ve darbe girişimi ile ilişkisi olmayanların bir an önce açığa alınma durumlarının son bulması istenirken, özellikle cemaate karşı mücadele eden Eğitim Sen ve üyelerinin “FETÖ” suçlamasıyla kamuoyuna yansıtılmasının yarattığı rahatsızlık dile getirildi.

“DOĞRUDAN SUÇLU OLMAYANLAR GÖREVİNE DÖNECEK”

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da 15 Temmuz sonrası açığa almalarla ilgili bir an önce soruşturmaların başlatılacağı, doğrudan suçlu olmayanların görevlerine döndürüleceği, üyelerle ait verilen listenin de titizlikle inceleneceğini ifade etti. Yılmaz, Yüksek Disiplin Kurulu’na gelen dosyalarla ilgili de titizlikle davranılacağını, yurt dışına çıkışlarda sadece 15 Temmuz sonrası devam eden soruşturmalarla bağlantısı olanlara izin verilmemesi gerektiği ve bunun çözüleceğini ifade etti.

“KİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK” 

Bakan Yılmaz ayrıca, 2010 KPSS’nin iptal edilmesiyle ilgili hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini, emeğiyle sınavı kazananların rahat olması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.