Mustafa EKER “Üye Seferberliğimiz Büyüyor”

CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker yaptığı yazılı açıklamada 11 Ocak tarihinde yapılan kongreyle göreve geldikten sonra başlatılan yeniden yapılanma çalışmalarında ilk olarak fiziki mekanda değişikliğe gittiklerini belirtti.

Mustafa EKER “Üye Seferberliğimiz Büyüyor”
5 Mart 2020 14:54

CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker yaptığı yazılı açıklamada 11 Ocak tarihinde yapılan kongreyle göreve geldikten sonra başlatılan yeniden yapılanma çalışmalarında ilk olarak fiziki mekanda değişikliğe gittiklerini belirtti.

Eker; “Parti binamızı daha geniş ve açık bir alana taşıyarak üyelerimize, halkımıza hizmet vermeye başladık. Kongre sonrası yeni binaya taşınmamız nedeni ile bir süreliğine tadilat çalışmaları ve bina yerleşimimiz olmasından dolayı süreçte aksamalar oldu. Şu an itibarı ile partimiz her akşam açık olup vatandaşlarımızı üyelerimizi çay kahve içmeye sohbet etmeye bekliyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, çözüm yolları üretmek için seferber olacağız. Perşembe günleri partimiz saat 12’den akşam saat 10.00 a kadar açık kalacaktır. Partimize her geçen gün üye olmak için başvuran kişi sayısı artmaktadır. Gerek internet yolu ile gerekse bizzat gelerek üye olan vatandaşlarımızla partimiz her geçen gün büyümektedir. Yeni üye kayıtlarımız başlatılacak üye seferberliği daha da büyüyecektir” dedi.
YENİ ŞEHİTLER, GAZİLER GELMESİN DİYE MÜCADELEMİZ!
Eker açıklamasının devamında; “Ülkenin geldiği durumda CHP’nin akılcı politikalar ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘yurtta sulh cihanda sulh’ ilkesinin iç huzurumuzda da büyük bir önem arz ettiği yaşanan süreçte görülmüştür. CHP olarak Suriye politikasında ülke güvenliği için askerlerimizin Suriye’de güvenli bölge oluşturma operasyonlarına destek vermiştir. Bu kapsamda TBMM’nde Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ parti olarak 4 parti ortak metni imza atarak hain saldırı kınanmıştır. O bildiri de ‘askerlerimize yapılan saldırılara mukabele hakkımız mahfuz kalmak kaydıyla, bölgede yaşanan insani dramlara mani olmak için uluslararası hukukun desteklediği biçimde çözümün siyasi yöntemlerle olması gerektiğini ifade ediyoruz.” Diyerek ortak metne imza atılmıştır.’ 27 Şubat 2020 gecesi Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya yapılan hain saldırı da 33 kahraman evladımız şehit edilmiş. 32 vatan evladı yaralanmıştır. Acımız büyüktür. Milletimiz ’in başı sağ olsun. Kahraman Türk Ordusu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kendisine verilen görevleri her zaman olduğu gibi, bundan sonra da üstün başarıyla gerçekleştireceğine olan inancımız dün olduğu bu günde tamdır. Ama belirtmek isteriz ki; gönlümüz hiç şehit haberlerinin gelmemesi, gazilerimizim olmaması, ocaklara ateş düşmemesi hain saldırılarda vatan evlatlarının üzücü haberleri ile karşılaşmamaktır. Yapılan her duamız da ‘ordumuzu koru Ya Rabbi’ derken ‘şehit haberleri gelsin’ diye nasıl dua etmiyorsak bu günde, yarında kahraman ordumuzun operasyonlarında burunlarının kanamaması, şehitler tepesinde bir şehidimizin daha isminin yer almaması, anne, babaların, eşlerin, çocukların, sevenlerinin yüreğine kor ateşler düşmemesi için dualarımız şehitler tepesine düşen her Mehmetçiğin akan kanının hesabı sorulurken yeni şehitler verilmemesi için olacaktır” dedi.
EN BÜYÜK DEVRİMLERİNDEN BİRİDİR!
Eker 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısı ile de yayınladığı mesajda; “8 Mart dünya emekçi kadınlar gününde çalışan üreten ve kendisine verilen hakları koruyan tüm kadınlarımızın bu önemli günün en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün batı toplumlarını bile geride bırakan ve Ortadoğu bataklığından bizi bir çağdaş ülkeler seviyesinin önüne taşıyan en büyük devrimlerden biri kadına verdiği değerle olmuştur. Atatürk ‘Bizim toplumumuz için ilim ve fen lüzumlu ise, bunları aynı derecede hem erkek ve hem de kadınlarımızın elde etmeleri gerekir… Bundan dolayı kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamaklarından geçeceklerdir…’ demiştir. Bu gün gösterilen bu hedefte; üreten, çalışan, düşünen istihdam yaratan, erkeğinin yanında ona destek olan kadınlarımızla Türkiye Cumhuriyeti çağdaş uygarlık yolunda daha güçlü ve kadınlarımızın ekonomiye kattığı değerle geleceğe emin adımlarla gitmektedir. 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısı ile tüm emekçi kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyorum” dedi

Konuşma Sonu
Bir mesaj yaz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.