Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

MAVİŞ’TEN 31 MART DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini değerlendirdi.

MAVİŞ’TEN 31 MART DEĞERLENDİRMESİ
Aslan Özdemir
4 Nisan 2019 17:06

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini değerlendirdi.

Hayrettin Kaya

Seçim süreci boyunca ilçeler arası mekik dokuyan, etkili bir çalışma yürüterek 4 ilçeyi daha AK Belediyecilikle buluşturan Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, toplam 7 ilçede başarılı bir sonuç elde ederek yerel seçim sınavını başarıyla verdi.

Açıklamasında sonuçların Türkiye ve Sinop için hayırlı olmasını dileyen Maviş, “Sinopumuza yakışan demokratik olgunluk ve hoşgörü içerisinde seçim sürecini tamamladık. Öncelikle bize oy veren vermeyen her bir hemşerime şükranlarımı sunuyorum. Merkezde hemşerilerimiz tercihini yaptı. Bize de seçim sonucuna saygı duymak düşer. Elbette arzu ettiğimiz sonuç bu değildi. Sinop için büyük hayallerimiz ve uygulanabilir projelerimiz vardı, nasip olmadı” şeklinde konuştu.

“4 İLÇEMİZİ DAHA AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURDUK”

Maviş açıklamasında 31 Mart seçimlerinde 2014 yılında yapılan yerel seçimlere oranla AK Parti’nin daha başarılı bir sonuç elde etiğini belirterek, “4 ilçemizi daha AK Belediyecilikle buluşturmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu seçim Boyabat, Durağan ve Saraydüzü’nde hemşerilerimiz hizmete kaldığı yerden devam derken, Dikmen, Erfelek, Gerze ve Türkeli ilçelerimizin de bu kez tercihi Gönül Belediyeciliği oldu. Yani 7 ilçemiz tercihini büyümden, gelişmeden ve istikrardan yana kullandı. Partimiz İl Genelinde de büyük bir başarıya imza atarak önceki dönem 15 olan İl Genel meclis üyesi sayısını 18’e yükseltti” dedi.

MAVİŞ; “İLÇELERDE TARİHİ BİR BAŞARI ELDE ETTİK”

Açıklamasında 2014 yerel seçimlerine oranla il genelinde oylarını arttırdıklarını belirten Maviş, “Görüyoruz ki ilçelerimizde geçtiğimiz dönemde CHP’yi ve MHP’yi tercih eden kardeşlerimizin önemli bir bölümü, bu seçimde AK Partimizden yana tavır aldı. Tarihte ilk defa Sinopumuzun 7 ilçesinde AK Partimiz ipi göğüsledi. Bu bizim açımızdan mutluluk verici bir sonuç”

“ŞİMDİ VERİLEN SÖZLERİ TUTMA ZAMANI”

Açıklamasında AK Parti’yi tercih eden tüm ilçelerde verilen sözlerin yerine getirileceğini belirten Maviş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seçim sürecinde sayısını bile hatırlayamayacağımız kadar fazla program icra ettik. Köy köy, kapı kapı gezerek hayallerimizi ve yapacaklarımızı paylaştık. Seçim sürecinde hemşerilerime de ifade ettiğim gibi belediye başkanı seçilen kardeşlerimizin tüm projelerine kefilim. Kısa, orta ve uzun vadede verilen tüm sözleri yerine getireceğiz. AK Belediyecilikle buluşan ilçelerimizde hemşerilerimiz bu hizmet farkını çok rahat bir şekilde hissedecekler. Elbette bizi tercih etmeyen hemşerilerimize sırt dönecek değiliz. Bizim için seçim bitti, şimdi icraat zamanı. Önümüzde daha çok çalışacağımız, daha çok ter dökeceğimiz bir 5 yıl var. Sinop’umuz dahil bizi tercih etsin, etmesin tüm ilçelerimize en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz.

MAVİŞ’TEN 31 MART DEĞERLENDİRMESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.