Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Çakma Stopperler

17 Eylül 2019 10:06

Paralimpik yüzme milli takımında dünya ikincisi olan kızımızın azmi ve çalışkanlığı tüm sporculara örnek olmalı.

Sümeyye Boyacı kızımızı gönülden tebrik ediyorum. Keşke dün oynanan Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe müsabakasında Fenerbahçeli futbolcular Sümeyye kardeşimiz kadar azimli, çalışkan ve yürekten olabilselerdi.

Aslan Özdemir

Süper Ligin 4. Haftası sıcak bir Akdeniz akşamında iki yenilmeyen takımı karşı karşıya getirdi. Milli maçlardan moralli dönen tüm futbolcular ligin lideri olmak için sahaya çıktılar.
Aytemiz Alanyaspor liderliği bırakmamak Fenerbahçe ise, rakibini yenerek yeniden lider olmak istiyordu.

Fenerbahçe’de Emre sakat olduğundan ilk 11’de yoktu. Onun yerine Gostova oynadı. Gostova için tam bir futbol kasabı diyebiliriz. Herkes dün akşamki hoca kadar toleranslı olmaz. Bizden söylemesi.

Fenerbahçe, Alanya’da ilk yarı topa sahip olmasına rağmen ilk 25 dakika top taşıyamadı. Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe’nin ataklarını iyi kapattı. Ancak ilk yarı biterken kaleci Altay taçtan gelen top ile gol yiyen kaleci olarak tarihte yerini aldı. Deyim yerindeyse, ilk yarı biterken, ilk yarı başlarken hatalar zinciri peş peşe geldi.

Fenerbahçe’nin bireysel hatalarıyla adeta Almanya’da oynanan Audicup maçlarında yapılan hataların fotokopisi gibiydi, Fenerbahçe defansı.

Ersin hoca neden çakma stoperlerde inat ediyorsun? Warren Buffett’in bir söylemini hatırlatayım sana. “Sürekli batan bir gemide bulunuyorsanız, sürekli su alan deliği yamamaya uğraşmak yerine gemiyi değiştirin” diyor. Neden sen bu çakma stopperler ile halen ilk 11’de oynatıyorsun.

Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Sadık, Fransa’dan alınan Adil Rami halen hazır değil mi? Neden alındı? Halen Adil Rami’yi hazırlayamadın mı? O zaman işine gelmiyorsa ya kiraya verdir ya da satsaydın. Fenerbahçe Futbol Takımı, 13 dakikada Alanyaspor’dan 3 gol yedi. Alanyaspor hiçbir pozisyona girmeden tamamen çakma stoperlerin hatalarından kaynaklı goller yiyerek stoppersiz Fener Alanya’ya maçı hediye etti. Bu görülmüş bir şey değil. Her golde kişisel hatalar tüm maçın önüne geçti. Amatör lig de bile bu kadar hata hiçbir hata yapmaz. Zaten yapmazlar!
Mahallenin ağabeyi Emre olmayınca mahallenin delikanlıları mahallenin içinde! Ne yapacaklarını şaşırdı.

Akdeniz sıcağında buhar olup yok oldular. Fenerbahçe seyircisi için Tolstoy’un bir lafı geldi aklıma. “Sadece derin sevgisi olanlar, derin acılar hissedebilirler.” Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon bu kadar yatırım yapmasına rağmen ligin lideri Akdeniz’in incisi Aytemiz Alanyaspor. Demek ki bu işler para ile olmuyormuş. Ligin yeni lideri en yakın takipçisinden 5 puan önde. Ligin yeni lideri, Yörükleri tebrik ediyorum. Adeta Caddelilere futbol resitali sundular, eze eze yendiler. Tebrikler Alanya, tebrikler Erol hoca.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.