Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Başkan Kaya Başkent’te

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya Başkent’imiz olan Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Kaya Başkent’te
Aslan Özdemir
28 Aralık 2019 12:46

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya Başkent’imiz olan Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hayrettin Kaya

Ziyaret esnasında güzel ilçemiz için yapılacak olan yeni projeler hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan destek sözü aldı.

Başkan Kaya; “ Bugün Ankara’da Genel  başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Ziyaret esnasında ilçemizde yapmış olduğumuz ve yapmayı planladığımız bir çok proje ve çalışma hakkında sohbet ettik. Hemşehrilerimin selamlarını ilettim. Kendisi bizlere makamında ilçemize yapacak olduğumuz çalışmalarda destek sözü verdi. Sayın Kılıçdaroğlu’na göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.“ dedi.

Başkan Kaya Ankara ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı da ziyaret ederek yöremize ait ahşap gemi hediye etti.

MANSUR YAVAŞ’I DA ZİYARET ETTİ

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Ankara ve Ayancık belediyelerinin kardeş belediye olmasının ardından Mansur Yavaş’ı da makamında ziyaret eden başkan Hayrettin Kaya, projeleri hakkında görüşmelerde bulundu.

Ziyarette açıklamada bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kardeş Belediye Ayancık için her türlü proje ve yatırımlarda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Ayancık için gereken her türlü yardımlara hazırız” dedi.

Görüşmelerin ardından ilçemize dönen Belediye Başkanı Hayrettin Kaya  “Ankara’da  yaptığı görüşmelerden güzel haberler  ile döndüğünü ve Başkent’teki belediyelerden  aldığı destek sözünün ilçemiz için güzel bir adım olduğunu vurgulayarak çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini“  dile getirdi.  Haber; Türkan KARABAŞ

Başkan Kaya Başkent'te Başkan Kaya Başkent'te Başkan Kaya Başkent'te Başkan Kaya Başkent'te

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.