Dolar 32,4953
Euro 34,5758
Altın 2.498,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Yılmaz: Hedef Deplasmanda Galip Gelmek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sinopspor’un Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz, hafta sonu deplasmanda oynanacak Yozgatspor 1959 maçından galip ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Yılmaz: Hedef Deplasmanda Galip Gelmek
26 Eylül 2018 15:33

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sinopspor’un Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz, hafta sonu deplasmanda oynanacak Yozgatspor 1959 maçından galip ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sinopspor’un Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz, “Ligin ilk haftasında oynadığımız Yeni Amasyaspor maçında ilk dakikalarda yediğimiz gol bizi şoka uğrattı. Beraberlikle kapattık maçı ve bizim için gerçekten hayal kırıklığı oldu. Maçın geneline baktığınız zaman hak ettiğimiz şey 3 puandı ama hak ettiğimizi alamadık. Yediğimiz golden sonra takımım istediğimiz oyunu sahaya yansıttı. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Önümüzdeki zaman diliminde bambaşka bir Sinopspor sizlere izlettireceğiz. O zaman dilimine kadar kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu ligde her an ve her şey olabilir. Hafta sonu deplasmanda oynanacak ligin bir başka iddialı takımı Yozgatspor 1959 maçından galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Ali Kemal Yılmaz, deplasmanda galibiyet almak istediklerini kaydederek, şunları dedi: “Disiplin konusunda daha derli ve toplu oynamak zorundayız. Bizler futbol oynamayı isteyen, arzulayan bir takımız, o yüzden sahaya çıkıyoruz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Sakat oyuncumuz İlhan Türen antrenmanlara çıkmaya başladı. Hafta sonu oynayacağımız Yozgatspor 1959 deplasmanında oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Yılmaz: Hedef Deplasmanda Galip Gelmek Yılmaz: Hedef Deplasmanda Galip Gelmek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.