Dolar 32,5541
Euro 34,8931
Altın 2.435,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Yeni Model Bilgisayar Fiyatları

Bilgisayar fiyatları model ve donanımlarına göre farklılık gösterir. Bilgisayar modelleri masa üstü, diz üstü ve tablet modeller olarak gruplandırılır.

Yeni Model Bilgisayar Fiyatları
26 Aralık 2018 16:24

Bilgisayar fiyatları model ve donanımlarına göre farklılık gösterir. Bilgisayar modelleri masa üstü, diz üstü ve tablet modeller olarak gruplandırılır. Bilgisayar modelleri farklı tasarımlar ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Masa üstü bilgisayar modelleri sabit çalışma imkanı sunan bilgisayar modelleridir. Genellikle ofis ve kamu dairelerinde tercih edilen bilgisayarlardır. Kasa özelliklerine bağlı olarak diğer bilgisayar modellerinden çok daha fazla depolama alanına sahiptir. Bu nedenle büyük şirket ve ofislerde daha fazla tercih edilir. Masa üstü bilgisayar modelleri işletim sistemi ve depolama alanına göre farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Taşıma özelliği bulunmadığı için pratik kullanıma uygun değildir. Notebook bilgisayar modelleri masa üstü bilgisayarların taşınabilir ve daha kolay kullanılabilir halidir. Teknolojinin ilerlemesi ile bilgisayarlar taşınabilir ve istenilen yere götürülebilir hale gelmiştir. Notebook bilgisayar modelleri çok çeşitli fiyat aralıkları ile satışa sunulmaktadır. Tablet bilgisayar modelleri ise son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza girmiştir. Tablet bilgisayar modelleri hem tablet hem de bilgisayar olarak kullanılabilme özelliğine sahiptir. Bu özellikleri nedeni ile yüksek fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır. Taşınması ve pratikliği nedeni ile sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır.

Bilgisayar Alırken Fiyat Araştırması Yapılmalı

Bilgisayar fiyatları model ve markalarına göre değişiklik göstermektedir. Bilgisayar almadan önce mutlaka bilgisayar fiyatları hakkında araştırma yapılmalıdır. Özellikle mağazaların uygulamış olduğu indirimlerin takip edilmesi gerekir. İndirimlerin takip edilmesi istenilen bilgisayar modelini daha hesaplı fiyatlara almanıza yardım edebilir. Özellikle % 10 ile % 50 arasında değişen indirimler ile bilgisayar fiyatlarında büyük değişimler görülebilir. Yeni çıkan bilgisayar modelleri ile eski modellerde de indirimler görülmektedir. Teknolojik değişimlerde bilgisayar fiyatlarında değişimler yaşanmasına neden olabilir.

Bilgisayar Alırken Doğru Firma Seçimi

Bilgisayar alırken bilgisayar fiyatları kadar alınan firmada önemlidir. Bilgisayar gibi elektronik cihazların mutlaka güvenilir firmalardan alınması gerekir. Firmalardan alışveriş yapmadan önce mutlaka firmaların güvenirliği araştırılmalıdır. Özellikle güvenli alışveriş sistemine sahip olan firmalar tercih edilmelidir. Sizlerde bilgisayar alışverişlerinizde güvenli bir firmayı tercih etmek isterseniz  https://www.incehesap.com/masaustu-bilgisayar-fiyatlari/   adresinden istediğiniz bilgisayar modellerine güvenle ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.