Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Boyabat’ta evde çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi.

Yaşlı adam yangında hayatını kaybetti
Aslan Özdemir
27 Kasım 2017 15:28

Boyabat’ta evde çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi.

Hayrettin Kaya

Karamusalı köyünde Ülkü Pekcan’a (64) ait tek katlı ahşap evde kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıktığını gören vatandaşlar, ev sahibine haber verdi.

Alevlerin tamamen sardığı eve girerek yangını söndürmek isteyen Pekcan, bir daha çıkamadı. Yangın, Boyabat itfaiye ekipleri ve köylülerce yapılan çalışma sonucu söndürüldü. Tamamen yanan eve giren Boyabat Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri, Pekcan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Pekcan’ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Köy muhtarı İsmail Ergün, evlerinde Pekcan ve köy imamı ile oturdukları sırada bir kişinin “Ülkü Pekcan’ın evinden dumanlar çıkıyor” diye bağırdığını, bunun üzerine Pekcan’ın koşarak evine gittiğini söyledi. Evi yoğun alev ve dumanın sardığını belirten Ergün, “Ülkü eve girdi. Komşular da çıkarmak için peşinden gitti ama bulamadı. Köyümüz ilçeye 42 kilometre uzakta olduğu için itfaiye 2 saat sonra geldi. Biz de itfaiye gelene kadar hortum ve kovalarla yangını söndürmeye çalıştık. Yangın söndürüldü ama ev tamamen yanmıştı.” ifadelerini kullandı.

Yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.