Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Vali Köşger'den Yeni Yıl Mesajı

Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER Yeni yıl mesajı yayımladı…

Vali Köşger'den Yeni Yıl Mesajı
Aslan Özdemir
31 Aralık 2014 18:02

Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.



Yeni bir yıl; her zaman yenilenen, tazelenen ve güçlenen bir yaşam dönümü ve bunun habercisidir. Hiç şüphesiz ki; hepimiz yeni yıldan, hem fert hem de toplum olarak, büyük beklentiler içerisindeyiz. Bizler, ilimizin ve ülkemizin kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi için çalışırken, aynı zamanda her birimize bu yolda, büyük sorumluluklar düşmekte olduğu bilinciyle, hareket etmeliyiz.



2014 yılı ülkemizde olduğu gibi ilimizde de önemli yatırım kararlarının alındığı, çok ciddi kazanımların sağlandığı bir yıl olmuştur. İlimizde 2014 yılı içinde büyük kamu projelerinin bir kısmı hizmete girmiş, bir bölümünün yatırımına başlanmış, özel sektörümüz tarafından da yeni yatırımların hayata geçirildiği başarılı bir yıl olmuştur. Bir çok ilklerin yaşandığı 2014 yılında tanıtım açısından da büyük atılımlar gerçekleştirilmiş, İstanbul’da ilk kez düzenlenen Feshane Sinop Tanıtım Günleri 1milyon 50 bin ziyaretçisi ile büyük bir rekora imza atılmıştır.



Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Sinop’lu hemşehrilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın, gençlerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,sevgi ve saygılarımı sunarım.

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.