Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Ülkücülerden Gövde Gösterisi

Sinop'ta büyük yürüyüş…

Ülkücülerden Gövde Gösterisi
26 Mayıs 2015 13:15

Sinop'ta düzenlenen Mehteran Yürüyüşü ve ardından düzenlenen konser büyük ilgiyle izlendi. Sinop Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen 'Bir Millet Uyanıyor, Sinop Şahlanıyor' adlı program büyük bir katılımla yapıldı.     

 

Eski otogar alanında bir araya gelen çok sayıda ülkücü, ellerinde Türk bayrakları ile mehteran eşliğinde Sakarya, Atatürk ve Gazi Caddelerini takip ederek, Atatürk Kapalı Spor salonuna kadar yürüdü. Mehteranın geçişini izleyen bir çok Sinoplu da tezahüratta bulundu. Yürüyüşe; MHP İl Başkanı Ceyhan Demir, milletvekili adayları Mustafa Meftun Çağlar ve Rahmi Öztürk, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Şener, ilçelerin ülkü ocakları başkanları ile çok sayıda ülkücü katıldı. 

 

Etkinlik Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konserle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası Mehteran takımının mini konseri coşkusu adaha da arttırdı. Daha sonra sahneye çıkan Atilla Yılmaz, Tansel Ayaz ve Erol Aslan, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. 

 

Etkinlikte konuşan Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Şener; programa icabet edenlere teşekkür etti. Şener; “Bizler 'Ayı sağ elime, güneşi sol elime verseniz de ben davamdan dönmem' diyen Hz. Rasulün yolundayız. Bizler 'Ya ben İstanbulu, ya İstanbul beni alır' diyen Fatih’in yolundayız. Bizler 'Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır' diyen Mustafa Kemal’in yolundayız" dedi.

 

Birlikten güç doğacağını kaydeden MHP İl Başkanı Ceyhan Demir'de; “Tek vatan, tek devlet, tek millet,  tek bayrak ve tek dil anlayışından asla vazgeçmeyeceğiz. MHP bayrağını daha yukarılara taşımak için birlikte omuz omuza mücadeleyi sürdüreceğiz. Ülkenin kurtuluşu MHP’dedir" ifadelerini kullandı. Ceyhan Demir konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

 

MHP Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Meftun Çağlar ise konuşmasında, Sinop'ta 2-0 için el ele verdikleri ve büyük bir azim ve kararlılıkla çalıştıklarını dile getirdi. Konuşmasına şiirle başlayan Çağlar; ülkücülere seslendi; Çağlar; "Siz var oldukça ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecek. Rabbim sizleri kıyamete kadar daim etsin. Rabbim her daim sizleri Türk milletine, İslam ümmetine bütün yaratılanlara hizmetkar eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun"  Vitrin Haber
Ülkücülerden Gövde Gösterisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.