Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Türkiye’de yangında son durum

Türkiye’de yangınlarda son durum: 98 yangının 88’i kontrol altında; altı can kaybı var.

Türkiye’de yangında son durum
Aslan Özdemir
31 Temmuz 2021 17:19

Türkiye’de yangınlarda son durum: 98 yangının 88’i kontrol altında; altı can kaybı var.

Hayrettin Kaya

Türkiye’de 28 Temmuz’da Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve ardından 26 farklı ilde çıkan yangınlara müdahale devam ediyor. Manavgat’ta beş, Muğla’nın Marmaris ilçesinde ise bir kişi yaşamını yitirdi. Binlerce hayvan telef oldu, orman ve tarım arazileri ile bölgedeki sera alanları küle döndü. Yangınların tehdit ettiği köy ve diğer yerleşim yerleri tahliye edildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana, Antalya, Muğla, Mersin, İzmir ve Osmaniye başta olmak üzere 28-31 Temmuz tarihleri arasında 26 ilde çıkan 98 yangının 81’inin kontrol altına alındığını ve 10 yangının ise devam ettiğini açıkladı.

Türkiye’de yaşanan yangın felaketi için birçok ülke dayanışma ve taziye mesajı gönderdi. Kaynak: Euronews.

Türkiye yanıyor Antalya'dan sonra 5 şehirde daha yangın çıktı - Son Dakika

Türkiye yanıyor: Antalya, Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Muğla, Aydın, Kahramanmaraş

Kerem Donat 🌈 on Twitter: "Tüm Türkiye yanıyor! Failleri bulun, yangını söndürün. Türkiye'nin yok etmediğiniz bir tek doğal güzellikleri kaldı! #manavgatyanıyor… https://t.co/inwtSZ27wK"

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.