Dolar 32,3841
Euro 34,6080
Altın 2.390,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Türkeli Doğalgazında İlk Adım Atıldı

Komşu ilçe Türkeli’ye doğalgaz hizmeti için ilk adım atıldı. 2024 yılı içinde doğalgaz için Ayancık’ta ilk kazmanın vurulması bekleniyor.

Türkeli Doğalgazında İlk Adım Atıldı
19 Şubat 2024 19:54

Türkeli ilçesi doğalgaza kavuşuyor. Projenin ilk adımı olarak doğalgaz boruları ilçeye getirildi.

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin yaptığı açıklamada “Doğalgazı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için kullanılacak olan doğalgaz boruları ilçemize geldi. Yıllardır ilçemizin en büyük ihtiyacı olan doğal gaz projesinin ilk adımı olan boruların sevkiyatına bugün itibariyle başlandı. Şehir içi doğal gaz hattına da Allah’ın izniyle en kısa sürede başlanacak. Her şeyin en iyisine layık olan ilçemiz için var gücümüzle, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkeli Doğalgazında İlk Adım Atıldı Türkeli Doğalgazında İlk Adım Atıldı

Ayancık Doğalgazında İlk Kazma Bu Yıl Vurulacak

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından daha önce planlanan ve BOTAŞ İle yapılan protokol sonucunda Ayancık doğalgazı için yüklenici firma Akmercan tarafından 2024 yılı içinde ilk kazma vurulacağı duyuruldu.

Akmercan yetkileri tarafından yapılan açıklamada “Mağduriyeti ortadan kaldırmak için Ayancık’a yatırım yapılacak. Hiçbir siyasi partinin seçim malzemesi olunmayacak ve memlekete hizmet için doğalgaz yatırımı 2024 yılı içinde gelecek.” denildi.

Türkeli Doğalgazında İlk Adım Atıldı

YORUMLAR

  1. Zuhal Karahan dedi ki:

    Aslan damat Maviş…akpli belediye başkanı Veysel Şahin…daha ne olsun.Lafa gelince seçim malzemesi olmasın diyorlar.BORULAR BİZE NİYE GELEMEDİ.