Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C

Trendyol Gizlenen Sipariş Nasıl Açılır?

Trendyol’da sipariş nasıl gizlenir ve gizlenen siparişler nasıl görünür hale getirilir?

Trendyol Gizlenen Sipariş Nasıl Açılır?
11 Eylül 2023 19:15

Trendyol, Türkiye merkezli bir e-ticaret platformudur ve 2010 yılında kurulmuştur. Geniş bir ürün yelpazesiyle giyim, elektronik, güzellik ürünleri, ev dekorasyonu, spor malzemeleri gibi birçok kategoride ürün satışı yapar.

Kullanıcıların rahat alışveriş yapabilmesi için Trendyol, kullanıcı dostu bir websitesinin haricinde birde mobil uygulama geliştirmiştir. Trendyol, sık sık çeşitli kampanyalar ve indirimler düzenler, özellikle büyük alışveriş festivalleri sırasında büyük indirimler sunar. Trendyol Express adlı hızlı teslimat hizmeti ile bazı ürünler aynı gün veya ertesi gün teslim edilebilir.

Trendyol Sipariş Gizleme

Online alışveriş dünyasında Trendyol gibi büyük platformlar, alışveriş deneyimini kolaylaştırmak ve siparişleri takip etmek için kullanışlı araçlar sunar. Ancak bazen siparişlerinizi gizlemek veya gizlenen siparişleri görünür hale getirmek isteyebilirsiniz.

Trendyol’da sipariş nasıl gizlenir ve gizlenen siparişler nasıl görünür hale getirilir bunları açıklıyoruz.

Öncelikle Trendyol hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yapmadan siparişlerinizi düzenleyemezsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfanın üst kısmındaki “Hesabım” veya benzeri bir sekmeye tıklayarak siparişlerinizi bulabileceğiniz “Siparişlerim” sayfasına gidin. Siparişlerinizin listesini göreceksiniz. Gizlemek istediğiniz belirli bir siparişi seçin. Siparişi seçtikten sonra, siparişin yanında “Siparişi Gizle” seçeneğine tıklayın. Ve çıkan uyarıyı onaylayın.

Trendyol Gizlenen Sipariş Nasıl Görünür Hale Getirilir?

Hesabınıza giriş yapın. Hesabım sayfasına gidip “Trendyol Asistan” seçeneğine girin. Burada Trendyol Asistan’a bağlanarak siparişinizi tekrar görünür hale getirmek istediğinizi söyleyerek siparişinizi geri getirebilirsiniz.

Trendyol’da siparişlerinizi gizlemek ve gizlenen siparişleri görünür hale getirmek oldukça basittir. Bu adımları takip ederek siparişlerinizi düzenleyebilir ve alışveriş deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz.

Trendyol Sipariş Gizledim, Kargo Gelir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.