Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Tayyar ve Özlem Öz Çiftine Yanıltıcı Reklam Sebebiyle Ceza

Tayyar ve Özlem Öz çiftine yanıltıcı reklam nedeniyle verilen ceza hakkında detaylı bilgileri buradan öğrenebilirsiniz. Ceza miktarı ve süreci ile ilgili detaylar…

Tayyar ve Özlem Öz Çiftine Yanıltıcı Reklam Sebebiyle Ceza
13 Mart 2024 12:08

Gösterişli hayatlarıyla bilinen Tayyar ve Özlem Öz çifti, benzer içerikler paylaşmaları nedeniyle 5 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. Çift, hiç beklemedikleri bir yerden gelen ceza ile karşı karşıya kaldı. Show Haber’e göre, MASAK tarafından incelenen ve haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden çift, yanıltıcı reklam sebebiyle 550 bin TL cezaya çarptırıldı. Özlem Öz’ün “doktorun yapması gereken iş ve işlemleri güzellik merkezlerinde yapıldığına dair” tanıtım yapmasından dolayı ceza aldı.

Yaşanan Gelişmeler

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz’ün tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasıyla birlikte gözler Tayyar ve Özlem Öz çiftine çevrilmişti. Çift hakkında Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün satışı, FETÖ bağlantısı iddiaları ve soy isim değişikliği gibi iddialar ortaya atılmıştı.

Çift, bu iddialara karşı çıkarak “Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın” açıklamasını yapmıştı.

Ceza ve İddialara Yanıt

Çocuklar için ürettikleri macunun merdiven altı bir fabrikada üretildiği ve içeriği nedeniyle ceza aldıkları iddialarını reddeden çift, cezayı “sadece reklam şeklinin yapılışıyla ilgili olduğunu” belirtmişti. Ayrıca, FETÖ bağlantısı iddialarını da yalanlayarak “FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi, ben o tarihlerde zaten hastanede çalışıyordum. Bu iddialar tamamen karalama ve iftira üzerine kuruludur” şeklinde açıklamada bulunmuşlardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.