Dolar 32,5208
Euro 34,7888
Altın 2.418,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6 ncısı düzenlenen Tarım ve İnsan temalı ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin yer aldığı sergi Aşıklar Caddesinde açılışı yapıldı.

Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı
7 Mayıs 2015 11:14

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6 ncısı düzenlenen Tarım ve İnsan temalı ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin yer aldığı sergi Sinop Valisi Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, AYDIN Vali Yardımcısı Kaya ÇELİK, İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü V. Sezai, Deniz Bank Sinop Şube Müdürü Ahmet YILDIRIM ve Kurum Müdürleri ve katılımcılar tarafından Aşıklar Caddesinde açılışı yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V. Sezai AYDIN yaptığı konuşmada halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Tarım ve İnsan temalı ulusal fotoğraf yarışması  ilk kez 2009 yılında düzenlenmeye başlanmış olup, yarışmanın amacı tarımın ve toprağın önemi konusunda bireysel duyarlılığın geliştirilmesidir.

İl Müdürü AYDIN; yarışmaya katılan eserler Ülkemizin 81 ilinde sergilenmektedir. Yarışma; 2014 yılında genel, üretici, öğrenci, Bakanlık ile Denizbank çalışanları ve aile çiftçiliği olmak üzere 6 kategoride düzenlendi. Dünya Gıda ve Tarım Örgütünün, FAO 2014 yılını aile çiftçiliği yılı olarak ilan etmesi nedeniyle kategorilerden biri de kırsal kalkınma ve yoksullukla mücadele de sahip olduğu önemi nedeniyle aile çiftçiliği olarak belirlenmiştir dedi.
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.