Dolar 32,3778
Euro 34,7272
Altın 2.425,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Survivor All Star 2024’ün Bu Haftaki Dokunulmazlık Oyunu

Survivor All Star 2024’ün bu haftaki dokunulmazlık oyunu heyecan dolu mücadelelere sahne olacak! Takımlar arasındaki kıyasıya mücadele ve stratejik hamlelerle dolu heyecan verici bir bölüm sizi bekliyor.

Survivor All Star 2024’ün Bu Haftaki Dokunulmazlık Oyunu
13 Mart 2024 09:04

SURVIVOR ALL STAR 2024’ÜN BU HAFTAKİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

SURVIVOR ALL STAR 2024'ÜN BU HAFTAKİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor All Star 2024’ün 57. bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Nehir üzerine kurulu parkurda gerçekleşen mücadelede, yarışmacılar hız, denge ve güçlerini en üst seviyede kullanarak takımlarına avantaj sağlamaya çalıştılar. Kıran kırana geçen mücadelede, bayrak yarışında 8-4 skorla öne geçen kırmızı takım, dokunulmazlığı kazanmayı başardı. Mavi takım ise hırslı bir performans sergilese de rakibine üstünlük sağlayamadı ve 12-7’lik skorla kaybetti.

Survivor All Star 2024'ün Bu Haftaki Dokunulmazlık Oyunu

HAFTANIN ELEME ADAYI: BERNA

HAFTANIN ELEME ADAYI: BERNA

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımın konseyde yapılan oylaması sonucunda haftanın son eleme adayı Berna oldu. Mavi takım oyuncularının tercihiyle 7 kez yazılan Berna, büyük bir mücadele vereceği düello için hazırlıklara başladı.

Survivor All Star 2024'ün Bu Haftaki Dokunulmazlık Oyunu

DÜELLO EŞLEŞMELERİ:

Survivor All Star 2024'ün Bu Haftaki Dokunulmazlık Oyunu

  • Gizem vs. Aysu: En yüksek yüzdeye sahip olan Gizem ile Aysu arasında gerçekleşecek düello büyük merak konusu oldu. İki güçlü yarışmacının kıyasıya mücadelesi izleyicileri heyecanlandırdı.
  • Berna vs. Pınar: Berna ve Pınar’ın karşı karşıya geleceği diğer düello da nefesleri kesmeye aday. Hangi yarışmacının ayakta kalacağı büyük bir soru işareti olarak kaldı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.