Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sıra Dışı Toptan Bileklik Modelleri Tarz Katıyor

Bileklik ihtiyacınızı karşılamak için toptan bileklik modellerini tercih edebilirsiniz.

Sıra Dışı Toptan Bileklik Modelleri Tarz Katıyor
Aslan Özdemir
3 Temmuz 2020 16:56

Bileklik ihtiyacınızı karşılamak için toptan bileklik modellerini tercih edebilirsiniz. Bileklik alırken bazı hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Gümüş bileklik tercihiniz için özel gümüş malzeme tercih edebilirsiniz. 925 ayar olan bileklik modelleri ile uzun süre boyunca kullanım sağlayabilirsiniz. Farklı modellerde ve farklı yaş gruplarına hitap eden modeller oldukça popülerdir.

Hayrettin Kaya

Çocuklar için yer aşan bileklik modelleri ile çocuğunuza tarz bir şıklık katabilirsiniz. Erkekler için özel olarak tasarlanmış gümüş bileklik modelleri de ilk sırada tercih edilmektedir. Boncuk detaylı bileklikler ile tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca metalik görünümlü modeller ile şık davetler de yerinizi alabilirsiniz. Erkeklerin severek kullandığı bu ürünler oldukça özeldir.

Sıra Dışı Toptan Bileklik

Bayanlar için tasarlanmış toptan bileklik modelleri ile istediğiniz kadar bilekliğe sahip olabilirsiniz. Toptan modeller ile farklı modellerse yer alan bileklikleri tercih edebilirsiniz. Su yolu bileklikler ile özel davetlerde ışıldayabilirsiniz. Aynı zaman da kalp detaylı bileklik modelleri ile aşkınızı canlı tutabilirsiniz. Tüm toptan bileklik modellerine http://www.tekbirsilver.com/toptan-gumus-bileklik-modelleri web sitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.