Dolar 32,5243
Euro 34,8011
Altın 2.430,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

SinopTurizminde Bektaşağa Göleti’nde Bir Yıldız

Sinop Park Yıldız Tesisleri, Bektaşağa Göleti mesire alanında Sinop turizmine renk katıyor.

SinopTurizminde Bektaşağa Göleti’nde Bir Yıldız
15 Haziran 2015 11:42

Sinop Park Yıldız Tesisleri, Bektaşağa Göleti mesire alanında Sinop turizmine renk katıyor.
 

Sinoplu İşkadını  Ayşe Serpil Yıldız, eşi Zafer ve oğlu Yusuf Yıldız tarafından işletilen ve Sinop turizmine kazandırılan Bektaşağa göleti mesire alanı, 18 Nisan 2015 tarihinde düzenlenen törenle tüm doğa severlere kapılarını açarak Sinop turizminde yerini almıştı.

 

Sinop Park Yıldız Tesisleri İşletmecisi Ayşe Serpil Yıldız yaptığı kahvaltılı basın toplantısında, basın mensuplarının çeşitli sorularını cevapladırarak daha sonra şu açıklamalarda bulundu: “Gölet kenarında yapımı tamamlanan 250 kişilik kapalı, 400 kişilik açık hava restoranı mevcuttur. Yapımında orman dokusuna uygun, tamamıyla ahşap mimari kullanılmıştır. Restoran menüsünde özel olarak marine edilmiş kırmızı et ve beyaz et çeşitleri olup, hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu ise açık büfe kahvaltı hizmeti verilmektedir. Buna ek olarak 1500 kişilik düğün ve organizasyon alanı, 180 kişilik piknik hizmeti sunulan alanı mevcuttur. Tesiste orman içi yollarda doğa yürüyüşleri yapılabilir. Ayrıca at binme ve atv motorlarla gezinti yapılabilir. Sonbahar aylarında yapımına başlanması planlanan bungolow evler için de hazırlıklar tüm titizliğiyle devam etmektedir. Konaklama hizmeti 2016 yılının bahar aylarında verilmeye başlanacaktır. Ramazan ayında da hizmet vermeye devam edecek olan tesisimizde iftara özel menülerimiz hazır olup, tüm değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.