Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Sinop’ta Genç Kız Böyle Dolandırıldı

Sinop'ta bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı bir kişiye para yatıran genç bayan dolandırıldı.

Sinop’ta Genç Kız Böyle Dolandırıldı
Aslan Özdemir
8 Şubat 2013 11:37

Edinilen bilgiye göre 23 yaşında ki A.K adlı genç bayan, internette ki bir akadaşlık sitesinde tanıştığı ve kendisini Y.K adlı öğretmen olarak tanıtan bir kişiyle MSN ve Facebook üzerinden görüşmeye başladı.

Hayrettin Kaya

A.K, eşini ve çocuklarını bir trafik kazasında kaybettiğini söyleyen Y.K ile hem internet, hem de cep telefonuyla görüşmeye devam etti. Y.K son görüşmede genç bayandan, İzmir’de askerlik yapan kardeşinin askerlik görevine Tunceli’de devam edeceğini ve bu nedenle kardeşine acil para lazım olduğunu, işi nedeniyle de dışarıya çıkamadığını belirterek yardım istedi. A.K internetten  tanıştığı Y.K’ya ATM’den para çekerek İzmir Bornova PTT Şubesi’ne ilk önce 200 TL yatırdı. Y.K tarafından paranın yeterli gelmediğinin söylenilmesi üzerine A.K, tekrar aynı hesaba 200 TL daha gönderdi.

Toplamda 400 TL para yatıran A.K’nin telefonlarına cevap vermeyen Y.K, A.K’yi MSN ve Facebook’ta ki arkadaş listelerinden de çıkarttı. Bunu fark eden A.K, polise giderek Y.K hakkında şikayetçi oldu. Polis, yatırılan paranın Y.K tarafından Bornova PTT şubesinden çekildiğini ve şahsın daha önce de buna benzer bir çok dolandırıcılık olayına karıştığını belirledi. Polis, şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.