Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Sinoplu Baharın Katili Aranıyor

Yurt dışında bıçaklanarak öldürülen Bahar Erdoğan'ın katili aranıyor.

Sinoplu Baharın Katili Aranıyor
31 Ocak 2013 18:25

Almanya’nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Bretten kasabasında yaşayan Sinoplu olduğu belirtilen Bahar Erdoğan erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı.

Karlsruhe kenti basınına göre olay 19 Ocak 2013 Cumartesi günü gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki 7 aylık hamile Bahar Erdoğan evinin merdivenlerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Sinoplu Bahar'ı cumartesi sabahı 07.25'te bir komşusu merdivende kanlar içinde buldu. Vücudunun birçok yerinden bıçaklanan Bahar Erdoğan ve bebeği kurtarılamadı. Yabancı basından alınan bilgilere göre Bahar'ı bıçaklayan Erdal Tunç'un ilticacı olduğu belirtiliyor.

Zanlıyı Bulana Büyük Ödül

Saldırgan Erdal Tunç, mutfak bıçağını olay yerinde bırakıp kaçtı. Polis suç aleti bıçağı incelemeye aldı. Bıçaklanma olayının ardından kayıplara karışan kadının sevgilisi Erzurumlu Erdal Tunç (23) zanlı olarak aranıyor. Karlsruhe Savcılığı'ndan Rainer Bogs, "Zanlı hakkında uluslararası arama kararı çıkartıldı" açıklamasında bulundu. Her yerde aranan zanlıyı bulana 5 bin Euro ödül verileceği de açıklandı. Bilgi vermek isteyenlerin 07251/726-201 ya da 0721 939 5555 nolu polis numaralarını aramaları istendi. Zanlı 1.70 boylarında, güçlü yapılı ve hafif göbekli olarak tanımlanıyor.

Bahar Nikaha Gitmedi

Çiftin yakın çevresi Erdal Tunç'un Almanya'da ilticacı olarak yaşadığını, çiftin cuma günü konsoloslukta nikahlarının kıyılacağını söylediler. Fakat Bahar'ın evlenmek istemediği ve cuma günkü nikaha gitmediği, cumartesi günü de bu nedenle bıçaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. İki yıl önce şu anda oturdukları Bretten'deki evlerine taşınan çiftin bir de 1.5 yaşlarında erkek çocukları bulunuyor. Kadının yakın çevresi çiftin bıçaklama olayından üç gün önce kavga ettiklerini, genç kadının babasının evine sığındığını anlattı.

Cenaze Hakkında Kesin Bilgi Yok

Sinop’un yerel basınında yurt dışında cenaze töreni düzenlendiği, 1 Şubat 2013 Cuma günüde Ayancık’ta toprağa verileceği yazıyor. Gazetemizin Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Zabıta ile yaptığı görüşmelerde olay hakkında herhangi bir bilgilerinin olmadığına söylendi.

Haber: Murat AKYOL – Ayancık Gazetesi

Sinoplu Baharın Katili Aranıyor
Erdal Tunç

Sinoplu Baharın Katili Aranıyor
Sinoplu Baharın Katili Aranıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.