Dolar 32,3357
Euro 34,7413
Altın 2.431,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
8 Mart 2024 10:10

Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısına; Vali Vekili Abdullah Şahin, Rektörümüz ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu ve Vakıf Üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını Rektörümüz ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir yaptı. Sözlerine Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak başlayan Taşdemir, vakıf aracılığı ile daha çok iş insanına ve hayır sever vatandaşlarımıza ulaşmamız gerektiğini ve daha fazla öğrencimize burs vermemiz gerektiğini vurguladı.

Genel Kurul Toplantısı, divan başkanı ve divan heyetinin seçimi ile devam etti. Divan teşekkülünün ardından; Sinop Üniversitesi Vakfı’nın 2023 Yılı Bilançosu, Gelir-Gider Tablosu ve Faaliyet Raporu Vakıf Sekreteri Prof. Dr. Rıza Bayrak tarafından, Denetleme Raporu ise Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz tarafından okundu. Okunan bilanço ve raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonunda Üniversitemize ve Vakfımıza sağladıkları katılardan dolayı Avrupalı Sinoplular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (ASİDER) Üyeleri Cemil Akkurt ve Yılmaz Yavuz’a plaket takdim edildi.

Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı, dilek ve temenni bölümü ile sona erdi.

Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurulu Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurulu Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurulu Yapıldı Sinop Üniversitesi Vakfı 32. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.