Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop TSO kalitesini tescilledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Sinop Ticaret ve Sanayi Odasına Akreditasyon Kalite Standart Belgesi verildi.

Sinop TSO kalitesini tescilledi
Aslan Özdemir
28 Şubat 2019 12:45

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Sinop Ticaret ve Sanayi Odasına Akreditasyon Kalite Standart Belgesi verildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sertifika Töreni Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz’un katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşti. Gerçekleşen törene; Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, Meclis Başkanı Erol Derici, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çınar ve Ercan Güner, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sabri Açıköz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Osman Mızraklı, Cenk Akça ve Timur Aydemir katılımda bulundu. Akreditasyon Kalite Standart Belgesini TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, yaptığı açıklamada; “Almış olduğumuz belgenin anlamı; Dünya çapında hizmet veren Almanya, Londra gibi diğer odalara eşit olmaktır. Bizler üyemize en iyi ve güler yüzlü hizmeti verebilmek için üst yönetimimiz ve personelimizle birlik, beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla yüksek bir tempo içerisinde her anımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tüm denetimlerden gurur duyacak sonuçlar elde ettik. Bu başarının devamı için 5 yıldızlı hizmet vermeye devam edeceğiz. Hazırladığımız projelerle birlikte Odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisiyle, esnafıyla ilimizin ekonomik ve sosyal refahının lokomotifi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üyelerimizden aldığımız güçle, durmadan Sinop ve Bölgemiz için çalışacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu gurur Sinop’undur” dedi.

Hayrettin Kaya

Sinop TSO kalitesini tescilledi Sinop TSO kalitesini tescilledi Sinop TSO kalitesini tescilledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.