Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Sinop'tan Sabiha Gökçen'e Seferler Başladı

Sinop'tan Sabiha Gökçen Havaalanına uçak seferleri başladı.

Sinop'tan Sabiha Gökçen'e Seferler Başladı
6 Mart 2014 20:08

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici 5 Mart Çarşamba günü basın toplantısı düzenledi. Derici'nin Sinopla ilgili müjdeli haberler verdiği toplantıya Ayancıklı işadamı ve STSO Meclis Başkanı Muharrem Demircan da katıldı.

Sabiha Gökçen Havaalanına sefer başlatıldığının müjdesini veren Erol Derici "14 Nisan 2014 tarihinden itibaren haftada 4 sefer olmak üzere Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Sabiha Gökçen'den Sinop'a Bora Jet devamlı gelecek." dedi.

"İKİNCİ KAPIMIZI AÇTIK"
Erol Derici sözlerine şöyle devam etti: "Oradan kalkış saati 12:00 olacak.Sinop'tan kalkış saati 14:00 olacak böylece Sinop'umuza İstanbul'dan ikinci kapımızı açmış olacağız. Bütün yatırımcılara, Sinop için gelecek turizmcilere, Sinoplulara, hayırlı olsun. Ayrıca kendileriyle görüşmelerimiz devam ediyor ya İstanbul bağlantılı Simperefol yada Ankara bağlantılı Simperefol Sinop seferleri yapmak istiyoruz bu konularla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor."

Sinop'tan Sabiha Gökçen'e Seferler Başladı

YURTDIŞINDAN SİNOP'A SEFER YAPILACAK

"İkinci olarak 5-9 şubat tarihleri arasında meclis üyemiz Rıfat Turgut ile Berlin'deydim. Berlin'de ASİDER'le bir takım görüşmeler yaptık. ASİDER'le yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Sinop'a yaz aylarında Almanya'dan Charter Uçak seferleriyle ilgili Oger turizmle görüştük. Almanya'nın 3 şehrinden Düsseldorf, Frankfurt veya Stuttgart ve Münih'ten Sinop'umuza Temmuz, Eylül arasında.Hemşerilerimizin izinlerinin Eylül 15'te biteceğini duyduk. Bu sene bir kaç sefer yapabilecekler.

En önemlisi şuydu havaalanında gümrükle pasaportla ilgili yer istemişlerdi bunu da havaalanı sağlıyor. Pornet bağlantısı gerekiyor havaalanı ve emniyet arasında bunu da emniyet müdürümüze ilettim kendisi Ankara'ya yazdılar.Oradan gelecek olan cevapla bağlantıyı sağlayacağız.

ASİDER'le görüşmeler sağladık kendileri Sinop'a yatırım yapmak istiyorlar ilerleyen günlerde açıklayacağız bunu da ve ASİDER Sinop Üniversitesine öğrenci yurdu yapmak istiyor bunu da Sayın Rektörümüze ilettim."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.