Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Sinop İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Sinop Üniversitesi Ev Sahipliğinde Düzenlendi

Sinop İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Sinop Üniversitesi Ev Sahipliğinde Düzenlendi
Hayrettin Kaya
29 Temmuz 2021 11:41

Sinop İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı, Sinop Üniversitesi  ev sahipliğinde İlahiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Aslan Özdemir

Vali Vekili Abdullah ŞAHİN başkanlığında düzenlenen toplantıya; Sinop Belediye Başkan Vekili Bülent OKTAY, Rektör  Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Genel Meclis Başkanı  Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Hakan BAŞAKÇI, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Rektör Yardımcıları, Bölge Müdürleri, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesi Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu binası önünde bir araya gelen Vali Vekili Abdullah ŞAHİN ve protokol üyeleri, Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın rehberliğinde Üniversite Kampüs Alanını gezdiler.

Gezi esnasında Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Vekili Abdullah ŞAHİN ve beraberindeki heyete, büyük bir bölümü tamamlanan ve çevre düzenlemesi yapılan Üniversite Kampüs Alanıyla ilgili teknik bilgiler verdi.

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılan yatırımlar ve ileriki dönemlerde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Rektör  Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Üniversitemiz kurulduğu günden itibaren toplam yatırım değerimiz tüm yerleşke ve birimlerimizle birlikte güncellenerek değerlendirildiği takdirde yaklaşık olarak 300.000.000 TL civarındadır. Üniversitemiz Kuzey Yerleşkesinde yatırım çalışmalarımız Eğitim Fakültesi yeni Hizmet Binasının tamamlanması, 2. Etap Altyapı çalışmalarının devam ettirilmesi ve Cumhurbaşkanlığı Bütçe ve Strateji Başkanlığından gerekli onay alındığı takdirde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Binası İnşaatına da başlanılarak 2022 ve 2023 yıllarında da devam edecektir.” dedi.

Gezi sonunda İlahiyat Fakültesi konferans salonuna geçilerek, Vali Vekili Abdullah ŞAHİN, İl Koordinasyon Kurulu toplantısını başlattı.

Rektör  Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kısa bir konuşma yaparak, misafirleri  üniversitede ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Toplantıda, Bölge ve İl Müdürlerince kamu yatırımcı kuruluşlarının 2021 yılı 3. Dönem yatırımları ile ilgili gerçekleşme durumları ve 2021 yılı yatırımları hakkında sunumlar yapıldı.

Toplantı, görüş, temenni ve önerilerin ardından Sinop Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi ziyareti ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.