Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

SİNDEF’DEN AFET BÖLGESİNE ÇOCUK PARKI!

11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel ve tomruk felaketinde zarar gören Ayancık ilçesine bağlı Babaçay’a SİNDEF tarafından çocuk parkı sözü verildi.

SİNDEF’DEN AFET BÖLGESİNE ÇOCUK PARKI!
31 Ağustos 2021 11:04

11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel ve tomruk felaketinde zarar gören Ayancık ilçesine bağlı Babaçay’a SİNDEF tarafından çocuk parkı sözü verildi.

Ayancık İlçesine okul projesi başlatan Sinoplu Dernekler Federasyonu (SİNDEF) afet sonrası çalışmalarına devam ediyor. Selden en çok etkilenen Babaçay’da incelemelerde bulunan SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran, köylülerin çocuk parkı talebini “Derhal” diyerek söz verdi. AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun ve Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte Babaçay’da mağdur vatandaşlarla bir araya gelen Hasan Dalkıran, vatandaşların çocuk parkı talebi için gerekli adımları o anda attı.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ!

SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran; “ Başımıza gelen bu elim olayı, devlet millet el ele duygusuyla atlatmaya çalışıyoruz. Selin en fazla etkilediği yerler arasında olan Babaçay’da vatandaşlarımızı tekrar ziyaret ettik. Devletimiz burada gerekli adımları atıyor. Vatandaşlarımız çocuk parkı talebinde bulundu. Bizde bu talebi derhal yerine getirmek için adımlarımız attık. Birlikte yaralarımızı saracağız ve bu günleri atlatacağız. Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. SİNDEF olarak her daim yanlarında olacağız” dedi.

SİNDEF’DEN AFET BÖLGESİNE ÇOCUK PARKI! SİNDEF’DEN AFET BÖLGESİNE ÇOCUK PARKI! SİNDEF’DEN AFET BÖLGESİNE ÇOCUK PARKI!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.