Dolar 32,5854
Euro 34,7959
Altın 2.511,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 20°C

SİAD’dan SGC’ye bilgilendirme ziyareti

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Rafet Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC)’yi ziyaret ederek 16-19 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da yapacakları, “1. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu” hakkında çeşitli açıklamalarda bulundular.

SİAD’dan SGC’ye bilgilendirme ziyareti
24 Ekim 2017 13:20

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Rafet Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC)’yi ziyaret ederek 16-19 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da yapacakları, “1. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu” hakkında çeşitli açıklamalarda bulundular.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Hikmet Kurada ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Genç ve Erkan Turan tarafından karşılanan SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri amaçlarının; Sinop İş Dünyasını, SİAD’ın 16-19 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy’deki Fuar Merkezi’nde ilkini düzenleyeceği,”1. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu”nda buluşturarak  Sinop’a özgü kültür,  proje ve ürünleri tanıtabilmek ve yaşatabilmek olduğunu belirttiler.

SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan,”Biz Sinop’lular her yönden gerçekten güzel insanlarız. Sinop’lunun daima Sinop’luya ihtiyacı vardır. Sinop’lunun olduğu her yerde huzur ve güven, Vatanına- Milletine- Devletine ve Bayrağına bağlılık vardır” diyerek, daha sonra şunları söyledi:

“Karadeniz’in incisi Sinop İlimiz’in birbirinden kıymetli İş Adamları ve Girişimcilerine ev sahipliği yapacak olan 1. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu için SİAD, İstanbul Fuar Merkezi’ni buluşma adresi seçti. 16-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Sinoplu İş Adamları Derneği, Forum Komisyon Başkanlığı tarafından yürütülen etkinlik projesi, alanında uzman kuruluşların çözüm ortaklığı ile Sinop İş Dünyasını uluslar arası fuarcılık kültürü ile bir araya getirmektedir. Zira; bugün bütün dünyada firmalar fuar merkezlerindeki etkinlikleri ile ürünlerini tanıtıyorlar. Sinop’un saygın iş dünyasını Türkiye ve Dünya’ya tanıtmak, İlimiz ve çevreleri ile ilgili kalkınma istikrarı oluşturmak, tüm sektörlerde faaliyet gösteren kıymetli Sinop insanının, her geçen gün gelişmekte olan ticaret sahasında daha aktif rol alabilmesini sağlamak için 1995 yılında yola çıkan SİAD, bu projesi ile bir ilki gerçekleştiriyor olmanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyor. Katılımcı ve ziyaretçileri ile buluşacağı günü sabırsızlıkla bekleyen  SİAD ailesi, dernekçiliğin yeni baştan yorumlanmasına neden olacak proje derneği olmayı, birbirinden kıymetli Yönetim Kurulu ve Üyeleriyle başarmıştır. Başarı ve istikrarını her geçen gün büyüyen ailesiyle; geleceğe değer katan bir kurum olarak, en güzel miras olan sahip olduğumuz kadim değerlerimizi, gelecek nesillere emanet etmenin gayesindedir. SİAD ailesi ve SİAD tarihinde ilk defa gerçekleştirilecek olan İş Dünyası ve Girişimci Forumu’nda tüm Sinop’luların olmasını arzu ediyoruz. Bizim bütün projelerimizde desteklerini gördüğümüz başta Milletvekillerimiz, Ankara ve Avrupa’daki Sinop’lu tüm derneklerimiz olmak üzere  SİAD’a destek veren herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz” dedi.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

SİAD’dan SGC’ye bilgilendirme ziyareti

SİAD’dan SGC’ye bilgilendirme ziyareti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.