Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Satılık Daire ve Emlak

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Baro Başkanı Avukat Hicran Kandemir ve Baro Başkan Yardımcısı Avukat Funda Öztürk Altıntaş ile Yargıtay 7’inci Ceza Daire Üyesi Birsen Karakaş’ı Meclis’te ağırladı.

Satılık Daire ve Emlak
Aslan Özdemir
19 Nisan 2016 15:55

Satılık Daire ve Emlak Mersin İlinde Emlakz’den Bakılır!

Hayrettin Kaya

 

Ülkemiz son yıllar içinde çok fazla göç almış bir ülkedir. Bu durumda doğal olarak beraberinde bir barınma sorununu getirmiştir. Ülkemizde içinde bulunan insanlarımızın birçoğu barınma sorununu kiralama yöntemi ile halletmeye çalışıyor bu çözüm başlangıçta çok ekonomik olsa bile zamanla daha tuzlu bir iş yaptığınızın farkına varıyorsunuz. Barınma ihtiyacı her insanın sahip olduğu bir ihtiyaçtır elbette ki ve bu ihtiyacı eğer ki şehir hayatı yaşamak istiyorsanız çözmenin de iki yolu bulunmaktadır. Bu yollardan bir tanesi ev kiralamaktır ki bunu ülkemizde birçok insan yapmaktadır ikinci yol ise ev satın almaktır. Ev satın almak başta korkutucu görünse de zamanla ev satın alarak yani kiraya çıkmayarak ne kadar doğru bir iş yaptığınızı anlarsınız. Ev satın alırken elbette ki her insanın kafasında uyandığı gibi sizinde kafanızda bazı soru işaretleri uyanabilir. Bu soru işaretlerinin olması son derece doğaldır çünkü bir sürü para harcayarak bir konut alıyorsunuz. Bu soru işaretlerini size doğru ve etkili bir şekilde cevaplandıracak bir emlak şirketi ile çalışırsanız doğru yapmış olursunuz. Sizde eğer ki satılık daire Mersin ilinde Emlakz’den bakılır! Diyorsanız sitemize girin ve sizde diğer insanlar gibi satılık daire Mersin ilinde Emlakz’den bakılır! Deyin.

 

Eğer ki Mersin emlak ilanları arıyorsanız yine sitemize girerek aradığınız Mersin emlak ilanları bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.