Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Samsun’un etkili haber sitesi Samsun Haber Ajansı

Profesyonel haber yazılı, görsel, işitsel verilerin derlenerek araştırma süzgecinden geçirilmesi sonucu halka ulaşmasını sağlar.

Samsun’un etkili haber sitesi Samsun Haber Ajansı
14 Ocak 2023 00:21

İnsanların haber alma hakkı yasal güvence altında olup bu alanda çalışan mesleklerin tamamı da anayasal çerçevede güvence altındadır.

Haber ajansları ilk ve en can alıcı haberleri araştırırken bazı zorluklar yaşayabilir, samsun haber ajansı bu sorumluluk bilincinde ekip ve ekipmanı ile profesyonel hizmet verir.

Samsun Büyük Şehir Haberleri Öncelikli

Her şehir içerisinde haber değeri taşıyacak pek çok olay gün içerisinde gelişir. Kamusal hizmetler, özel şirket açılışları, şehrin can damarını oluşturan insan ilişkilerinde yaşanan şiddet, hırsızlık, kayıp, yaralanma, kavga vesaire olayları anında kamu oyuna sunan samsun haber memleket sevdalılarına doğru haberi etkin ve hızlı şekilde sunar.

Samsun merkez ve tüm ilçelerde yaşanan garip olayların paylaşımları siteden yapılıyor.

Sitenin ana yüzünde son dakika haberleri sonrasında Samsuna dair haberler peş peşe yayımlanıyor.

Genel Haberler

Gazete Samsuna özel haber dışında dünyada ve ülkede yaşanan gelişmelere dair son dakika haberleri okuyucusu ile paylaşıyor. Görsel site adresinden yapılan paylaşımlarda haberi haber yapan değerler olan 5N1K formülünü kullanmakla beraber döviz kurları, magazinsel olaylar, sanat ve kültür haberlerine de ulaşmak 7/24 mümkün.

Arşivinde de gerekli tüm paylaşımların gün be gün kaydedildiği ve verilerin stoklandığı haber ajansı samsun geçmişe yönelik aramalarınız için de okuyucusunun yanında yer alıyor.

Köşe yazılarında deneyimli yazarların makale paylaşımları ile siyasetten, ekonomiye her alanda görüş paylaşımı yapılır ve okuyucu bilgilendirilir.

Katılımcı Desteği Ajansı Güçlendirir

Vatandaşları ile iş birliği kuran samsun haber ajansına veri akışı dışarıdan online olarak kabul edilir. Taziye ve etkinlik program paylaşımları sitenin sunduğu diğer haber akışları olarak güncel olup ayrıca kutlamalar ve başarı ödülü paylaşımlarını da yapar. Site kuruluş amacını yayın ilkeleri, veri güvenliği ve gizlilik politikası kapsamında yürütür.

Okuyucunun dikkatini diri tutmak adına anket düzenleyerek gündemin nabzını tutan sitede ayrıca lig fikstürü, astroloji verileri de ilgilileri için düşünülmüş detaylar arasındadır. Whatshap ihbar hattı üzerinden haberler paylaşımlarında bulunmak isteyenlerin site içerisinde yer alan iletişim hattını kullanmaları ve kullanım şartlarına uymaları gerekir.

Mevsimsel zorluklar, ilçe olaylarında haber oluşturma, şehrin ekonomik ve sosyolojik yapısında yaşanan tüm gelişmeleri öğrenmek için mobil uygulamadan da erişim sağlama olanağı bulunan samsun haber ajansı kuruluşundan bu yana doğru haberin kaynağı olmuş ve olmaya devam edecektir. Daha fazla içerik için https://www.samsunhaberajansi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.