Dolar 32,5978
Euro 34,7995
Altın 2.405,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Samsung Teknolojisi Galaxy S9 Tam Sizin İçin

Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy S9 performans ve 5,8 inç ekranı ile ön plana çıkan bir telefon olarak hayatımıza giriyor.

Samsung Teknolojisi Galaxy S9 Tam Sizin İçin
28 Kasım 2018 16:06

Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy S9 performans ve 5,8 inç ekranı ile ön plana çıkan bir telefon olarak hayatımıza giriyor. Gelişen teknolojiyi ürünlerinde kullanan Samsung bu modeli ile en çok tercih edilen telefon modelleri arasında yerini almış durumda. Tabi ki ileri teknoloji birçok özelliği ve performansı da fiyatına yansıyor.

Galaxy S9 Özellikleri

Galaxy S9 Exynos 9810 işlemcisi ile iyi bir performans sergiliyor. Android 8 Oreo işletim sistemine sahip olan cihaz 5,8 inç büyüklüğünde ve çerçevesiz ekran tasarımı ile üretilmiş. 8 çekirdekli işlemcisi ile 2,9 GHz hızında çalışma frekansına sahip. Stereo hoparlöre sahip olan cihaz 1,5 metre derinliğe kadar suya da dayanıklı olarak üretilmiş. Yüksek çözünürlüğe sahip ekranı ve dış ortamlarda da ışık altında parlamadan rahat kullanım sağlıyor olması ekran kalitesinin de yüksek olduğunu anlatıyor. Yüz okuma sensörü yanında parmak izi sensörü ile sağladığı güvenlik ve sensörünün kolay ulaşılabilir olması da hem güvenlik hem de kullanılabilirlik sağlıyor. Kablosuz şarj edilebilme özelliği ile birlikte 64 GB ve 128 GB olarak satışa sunulup SD kart desteği ile 256 GB veya 400 GB depolama alanına sahip olabiliyorsunuz. Çift hoparlörlü ses sistemine sahip olan cihaz ses kalitesi ile keyifli bir ses performansı sağlıyor. Böyle bir performansa sahip cihaz ile oyun noktasında da size zevkli vakit geçirmenizi sağlıyor. Fotoğraf çekimlerinde 12 MP kamera olsa da diyaframlar ile desteklenen cihaz kaliteli fotoğraf çekimleri için size eşlik edecektir. 960 kare video çekimi özelliğine sahip cihazda ağır çekim fonksiyonu da bulunuyor. Radyo özelliği bulunan cihaz ile internet kotanızdan kullanmadan radyo dinlemeniz de mümkün.

Galaxy S9 Avantajları Nelerdir?

Galaxy S9 Samsung ailesinin son seri ürünü olup yüksek performansı ile diğer cihazları geride bırakacağa benziyor. Yüksek depolama kapasitesi, performans yüksekliği, kamera çekim ve diyafram özellikleri ile kaliteli fotoğraf çekimlerine olanak sağlayan, parmak ve yüz okuma sensörleri ile güvenli kullanım sağlayan cihazı tercih edenler akıllı bir telefonun yanında zeki bir telefona da sahip oluyor.

Samsung Galaxy S9’un avantajlı özellikleri ile buluşmanız için İnce Hesap firmasının sizler için hazırladığı internet sitesi üzerinden ürünü inceleyip değerlendirebilir ve https://www.incehesap.com/samsung-galaxy-s9/ adresinden siparişleriniz vererek ürüne sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.