Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C

ŞAHİN; “HAK EDİYOR MUSUNUZ?”

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin; “Üç yıldır tamamlanamayan bir sanayiyi hak ediyor musunuz?” diye sordu.

ŞAHİN; “HAK EDİYOR MUSUNUZ?”
11 Mart 2024 12:04

Başkan Adayı Şahin, her gün Durağan ile ilgili bir video yayımlayarak, ilçedeki sorunlara dikkat çekiyor. Şahin bu sefer ki paylaşımında ilçede uzun yıllardır yapımı tamamlanamayan sanayi bölgesini gündemine aldı. Videosunda Durağanlı Hemşehirlerine seslenen Şahin, kendisinin seçilmesi durumunda söz konusu durumun takipçisi olacağını, ayrıca organize sanayi bölgesini de faaliyete geçireceğine dair söz verdi.

“TAHİR ŞAHİN SÖZÜ VERİYORUM”

Sanayi bölgesini ayağa kaldıracağını işaret eden Şahin konuşmasında; “Kıymetli Durağanlılar, kıymetli sanayici esnaflarımız, ülkemizin birçok ilinde, birçok bölgesinde sanayiyle, istihdamla iç içe olan illerimiz bölgelerimiz varken bizim yeşil Durağanımız esnaf arkadaşlarımız, kıymetli sanayiciler sizlere soruyorum. Üç yıldır tamamlanamayan bir sanayiyi hak ediyor musunuz? %86 oyla desteklediğiniz ve hayır gibi de gözükmeyen bir süreçteyiz. Eğer bizlere teveccüh eder, yaradan da takdir eder, göreve gelirsek sizlere söz veriyorum. Tahir Şahin sözü. Diğer konularda da bahsettiğimiz gibi sanayinin de takipçisi olacağız. Sadece sanayi değil, organize sanayi bölgesini de derhal faaliyete geçireceğiz. Sizlere söz veriyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.